LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|05
2022
13:18

Πέτρος Φιλιππίδης - Συγκλονίζει καταγγέλλουσα στη δίκη: «Μου άνοιξε τα πόδια και προσπάθησε να με βιάσει - Η πόρτα ήταν κλειδωμένη»

Για δεύτερη συνεχή μέρα καταθέτει η μάρτυρας που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του θεάτρου «Μουσούρη». Η γυναίκα, η οποία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει χθες την κατάθεση της, συνέχισε να περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη όταν πήγε στο θέατρο που την είχε καλέσει ο ηθοποιός για να κάνουν όπως λέει, πρόβα.

«Κατέβασε το κολάν μου και παρέσυρε μαζί και το εσώρουχό μου. Με φοβερή δύναμη μου άνοιξε τα πόδια και προσπάθησε να εισχωρήσει μέσα μου. Συνέχισα να κουνιέμαι ασταμάτητα, κάποια στιγμή μετακίνησε το χέρι του για να πιάσει το γεννητικό του όργανο. Τότε κατάφερα να μετακινήσω το πόδι μου και να τον απομακρύνω. Σηκώθηκα και κοπάνησα σε κάποιο έπιπλο που βρισκόταν δίπλα. Βρέθηκε πίσω μου κι ένιωσα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει στο γυμνό μέρος του σώματος μου, στο μηρό περίπου» είπε με τρεμάμενη φωνή η μάρτυρας, η οποία συνεχίζοντας την κατάθεσή της περιέγραψε πώς κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

«Διαπίστωσα ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ακριβώς αισθάνθηκα όταν το κατάλαβα. Άρχιζα να φωνάζω δυνατά «αααααα». Αυτός ατάραχος και ξενερωμένος. «Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο» μου είπε. Έπιασα τσάντα και παλτό και άρχισα να κοπανάω την πόρτα με τα χέρια και τα γόνατά μου» σημείωσε η μάρτυρας και πρόσθεσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της φώναξε: «Όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου, τόσο εύκολα μπορώ να την γκρεμίσω. Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω».

Όπως είπε η μάρτυρας, τελικά ο Φιλιππίδης της άνοιξε την πόρτα κι εκείνη έφυγε εντελώς χαμένη και συναντήθηκε με μια φίλη της, στην οποία εξιστόρησε τι είχε συμβεί. «Την ώρα που ήμουν με τη φίλη μου έστειλε μήνυμα "την επόμενη φορά, δε θα σε αφήσω". Μου έλεγε τι πράξη ήθελε να μου κάνει και τι ήθελε να του κάνω κι εγώ. Η φίλη μου όταν το διάβασε τα έχασε. Δεν το πίστευα εκείνη τη στιγμή ότι μου έστειλε τέτοιο μήνυμα ενώ είχε προηγηθεί ό,τι είχε προηγηθεί».

Η γυναίκα υποστήριξε πως εξαιτίας του περιστατικού αυτού οδηγήθηκε στο χωρισμό με τον τότε σύντροφο της, στον οποίο δεν τολμούσε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί.

«Ντρεπόμουν, φοβόμουν την αντίδραση του. Όταν γύρισα σπίτι, έκανα μπάνιο για πολλή ώρα αισθανόμουν βρώμικη. Από εκεί κι ύστερα η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Οι σχέσεις με το σύντροφό μου δεν υπήρχαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Του είπα ψέματα πως τον βλέπω σαν φίλο, επειδή δεν μπορούσα να του πω τι έγινε».

Η γυναίκα είπε είτε δικαστές ότι μετά από αυτό το συμβάν άλλαξε η ζωή της, ενώ αναγκάστηκε να παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια καθώς πάθαινε διαταραχές πανικού.

Η μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος συνέχιζε για 10 ημέρες να της στέλνει μηνύματα.

«Όταν δε σήκωνα το τηλέφωνο, μού έστελνε μήνυμα «σήκωσέ το αλλιώς θα έρθω εκεί που είσαι». Κι εγώ τότε δε μπορούσα να σκεφτώ ότι δεν ξέρει που είμαι για να έρθει. Μου έλεγε τι ήθελε να του λέω στο τηλέφωνο για να αυτοϊκανοποιείται. Μια φορά ήμουν στο σπίτι της μητέρας μου με πήρε τηλέφωνο και το κατέγραψα την ώρα που αυτοϊκανοποιούνταν. Ήταν το μόνο πράγμα που είχα φυλάξει. Μηνύματα και τηλέφωνα τα έσβηνα για να μην τα βρει κανείς. Το αρχείο αυτό δυστυχώς βρισκόταν σε ένα κινητό τηλέφωνο παλαιού τύπου και έχει καταστραφεί. Γι' αυτό το λόγο δεν το είπα ούτε στον εισαγγελέα, ούτε στον ανακριτή».

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος της ματαίωνε δουλειές που έκλεινε , κάτι για το οποίο βεβαιώθηκε ένα χρόνο αργότερα, όταν την πήρε τηλέφωνο.

«Άκουσα ξανά τη φωνή του να μου λέει «είδες; Παρακολουθώ τι κανείς… αν αλλάξεις γνώμη…». Έκλεισα το τηλέφωνο αμέσως και γύρισα στο τραπέζι της καφετέριας που καθόμουν με ένα συνάδελφό μου. Κατάλαβε ότι είμαι ταραγμένη. Με ρώτησε και μου έφυγε ένα «είναι πολύ μ***** ο Πετρος» και μετά του εξιστόρησα τι είχε συμβεί», υποστήριξε.

Ολοκληρώνοντας την κατάθεση της η μάρτυρας ανέφερε: «Όλο αυτό το διάστημα ακούω αυτά που λένε οι άνθρωποι που εργάζονται για την υπεράσπισή του και όσα είπε εκείνος στα υπομνήματά του. Αυτά με έχουν πειράξει περισσότερο, ότι του ρίχτηκα και συνουσιάστηκα μαζί του για ένα ρόλο. Με προσβάλλει και με βιάζει ξανά. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί να πει τέτοιο πράγμα. Με θίγει αφάνταστα ότι υποστηρίζει πως φέρομαι κατά αυτόν τον τρόπο. Θα κατέστρεφα τη ζωή μου εδώ και κι ένα χρόνο για να τον εκδικηθώ για ένα ρολάκι; Θέλω να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν για τον επόμενο κακοποιητή. Δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε υποχρεώνει να πρέπει να ενδώσεις για να προχωρήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ