LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|05
2022
21:55

Το Πεντάγωνο «σπάει» τη σιωπή του για την ύπαρξη UFO: Παρουσιάζει στοιχεία μετά από 50 χρόνια - Τα βίντεο που δόθηκαν στο «φως»

Ανοίγει ξανά ο φάκελος των... UFO στο Πεντάγωνο, μετά από 50 χρόνια. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και βίντεο, στα οποία διακρίνονται «περίεργες» θεάσεις και πρόκειται για πλάνα που είχε στην κατοχή του ο αμερικανικός στρατός.

Συγκεκριμένα, δύο κορυφαίοι αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών άμυνας δήλωσαν την Τρίτη ότι το Πεντάγωνο δεσμεύεται να προσδιορίσει την προέλευση αυτών που η κυβέρνηση αποκαλεί «αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα» στην πρώτη δημόσια ακρόαση στο Κογκρέσο εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια σχετικά με τα φαινόμενα που είναι ευρέως γνωστά ως UFO, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Οι δύο αξιωματούχοι, Ronald Moultrie και Scott Bray, εμφανίστηκαν ενώπιον της υποεπιτροπής πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ 11 μήνες μετά την έκδοση έκθεσης που τεκμηριώνει περισσότερες από 140 περιπτώσεις αγνώστου ταυτότητας εναέριων φαινομένων, ή UAPs, που Αμερικανοί στρατιωτικοί πιλότοι έχουν αναφέρει ότι έχουν παρατηρήσει από το 2004.

Ο Bray, αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού, αναγνώρισε ότι υπήρξαν ορισμένες παρατηρήσεις που οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ «δεν μπορούν να εξηγήσουν». Ορισμένες από αυτές αφορούσαν περιπτώσεις στις οποίες υπήρχαν πολύ λίγα δεδομένα για να δημιουργηθεί μια λογική εξήγηση, δήλωσε ο ίδιος.

Από πλευράς του, ο Ronald Moultrie, ο οποίος επιβλέπει μια νέα ομάδα, υπαγόμενη στον υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, για τον τομέα των πληροφοριών και της ασφάλειας, δήλωσε πως «Ξέρουμε ότι οι στρατιωτικοί μας είδαν άγνωστης ταυτότητας φαινόμενα και επειδή τα UAP συνιστούν πιθανό κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων (…) έχουμε δεσμευτεί σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουμε την προέλευσή τους».

Σημειώνεται πως η έκθεση περιελάμβανε και κάποια από τα βίντεο που είχε δώσει παλαιότερα στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο, όπου φαίνονται μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία αναπτύσσουν πολύ υψηλές ταχύτητες και κάνουν ελιγμούς που ξεπερνούν τις δυνατότητες των σύγχρονων αεροσκαφών. Τα αντικείμενα αυτά δεν φαίνεται να έχουν κάποιο ορατό προωθητικό σύστημα ή χώρους ελέγχου της πτήσης.

 «Τα UAP είναι ανεξήγητα, αλλά πραγματικά»

Ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Andre Carson δήλωσε ότι είναι σημαντικό για το Πεντάγωνο να λάβει σοβαρά υπόψη του το ζήτημα των UAPs.

«Τα UAPs είναι ανεξήγητα, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά είναι πραγματικά», δήλωσε ο Carson, εγείροντας ανησυχίες ότι οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν επικεντρωθεί στο παρελθόν σε περιπτώσεις που είναι σχετικά εύκολο να εξηγηθούν, ενώ «αποφεύγουν αυτές που δεν μπορούν να εξηγηθούν».

Ο Carson ρώτησε τον Moultrie: «Μπορούμε να έχουμε κάποιου είδους διαβεβαιώσεις ότι οι αναλυτές σας θα ακολουθήσουν τα γεγονότα εκεί που οδηγούν και θα αξιολογήσουν όλες τις υποθέσεις;».

«Απολύτως», απάντησε ο Moultrie. «Είμαστε λοιπόν ανοιχτοί σε όλες τις υποθέσεις. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα συμπεράσματα που μπορεί να συναντήσουμε».

«Θέλουμε να ξέρουμε τι υπάρχει εκεί έξω όσο και εσείς θέλετε να ξέρετε τι υπάρχει εκεί έξω», δήλωσε ο Moultrie.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ