LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|05
2022
08:33

Εύβοια: Σαρώνουν το όρος Δίρφυ για τον 36χρονο αγνοούμενο - Συνδράμει ελικόπτερο

Σηκώθηκε ελικόπτερο να συνδράμει στον εντοπισμό του άνδρα που αγνοείται από χθες το βράδυ στη Δίρφυ Ευβοίας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του περιπατητή που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα έχουν ενισχυεθεί τις τελευταίες ώρες, ενώ συνδράμει και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Συνολικά, επιχειρούν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν.

Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που βρήκαν το όχημά του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο, αλλά δεν έχουν μπορέσει ακόμη να εντοπίσουν τον ίδιο.

Απεγκλωβισμοί στην Αττική

Σφοδροί άνεμοι και δυνατές καταιγίδες πλήττουν από το βράδυ της Τετάρτης την Αττική, με τα προβλήματα από την κακοκαιρία να είναι αρκετά.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο iEidiseis, μέχρι τις 6.30 το πρωί στην Αττική υπήρξαν 91 κλήσεις για κοπές δέντρων, 25 για αφαίρεση αντικειμένων και 11 για άντληση υδάτων.

Αν και προβλήματα εντοπίζονται σε όλη την Αττική, ωστόσο, τα περισσότερα καταγράφονται σε Λυκόβρυση, Αγία Παρασκευή, Διόνυσο και στα νότια, σε Γλυφάδα, Ταύρο και Μοσχάτο.

Επίσης πολλές περιοχές αντιμετώπισαν και προβλήματα με την ηλεκτροδότηση. Συγκεκριμένα διακοπές ρεύματος καταγράφηκαν σε περιοχές της Βόρειας Αττικής, στους πρόποδες της Πάρνηθας και της Πεντέλης.

Από τη σφοδρή κακοκαιρία προβλήματα προκλήθηκαν και στην περιοχή της Σταμάτας, όπου η πυροσβεστική κλήθηκε αργά το βράδυ για τον απεγκλωβισμό πέντε οχημάτων.

Ο απεγκλωβισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ