LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

20|05
2022
13:17

Βόλος: Απείλησε ότι θα κάψει ζωντανούς την πρώην σύζυγο και τα πεθερικά του - Έξι μέρες μετά την αποφυλάκισή του

Οι Αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του ένα μπουκάλι με βενζίνη - Επιτέθηκε στο σπίτι που μένει η πρώην γυναίκα του μαζί με το παιδί τους - Το είχε σκάσει στο παρελθόν δύο φορές από το ψυχιατρείο - Καταδικάστηκε σε νέα φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών

Πριν καλά - καλά αποφυλακιστεί, ένας επιχειρηματίας του Βόλου οδηγήθηκα ξανά πίσω στη φυλακή.
 
Σύμφωνα με το τοπικό gegonotanews, τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 46χρονος δράστης άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί ότι θα κάψει ζωντανό τον πρώην πεθερό του, μόλις έξι μέρες από την αποφυλάκισή του για αδικήματα ανάλογου περιεχομένου.
 
Ο επιχειρηματίας ανέβηκε στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του, στο οποίο ζει επίσης η πρώην σύζυγος και το παιδί του και άρχισε να φωνάζει, να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς και να προσπαθεί να μπει στο σπίτι. Από το σπίτι απουσίασαν η πρώην σύζυγος και το παιδί.
 
Μετά τις απειλές πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει καταγγελίες το περιεχόμενο των οποίων δεν γνωστοποίησε εν τέλει λόγω του παραληρηματικού του λόγου, αλλά συνελήφθη γιατί στο μεταξύ ο πρώην πεθερός του κατέθεσε μήνυση εναντίον του για όσα προηγούμενα είχαν διαδραματιστεί, ενώ οι απειλές του για φωτιά ίσως και να είχαν βάση υλοποίησης, αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη.
 
Με την νέα σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών, διατάσσοντας παράλληλα την έκτιση της ποινής, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.
 
Ο 46χρονος έχει δηλώσει χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, γεγονός που τον οδήγησαν σε ακούσιες νοσηλείες δυο φορές, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου και με υπογραφή και του αδελφού του. Ωστόσο ο δράστης το έσκασε δυο φορές από το ψυχιατρείο.
 
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών