LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|05
2022
12:27

Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν: Τρέμω τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία ότι ο μπαμπάς της σκότωσε τη μαμά της

Ο πατέρας της δολοφονημένης από τον σύζυγό της, Καρολάιν, μιλά για πρώτη φορά αφότου ο δολοφόνος της κόρης καταδικάστηκε σε 27 χρόνια φυλάκιση - «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα δει ποτέ τη Λυδία».

Ο πόνος των γονιών της Καρολάιν είναι ανείπωτος. Η μελαγχολία έχει εισχωρήσει στο σπίτι του Ντέιβιντ και της Σούζαν, μετά τον θάνατο της 20χρονης κόρης τους που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η μοναδική σπίθα χαράς έρχεται από ένα παιδί που ζει στην άγνοια. Μπορεί ακόμα να απολαμβάνει τα πάντα γύρω της, καθώς δεν γνωρίζε τη φρικτή αλήθεια. Η αγάπη του Ντέιβιντ και της Σούζαν για την εγγονή τους, Λυδία, είναι ο μόνος λόγος που σηκώνονται το πρωί για να αντιμετωπίσουν ένα κατά τα άλλα «ζοφερό και άδειο» μέλλον.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε 27 χρόνια φυλάκισης, γιατί την έπνιξε καθώς κοιμόταν δίπλα στην κόρη τους Λυδία και έπειτα σκηνοθέτησε μια διάρρηξη κατά την οποία σκότωσε τον κατοικίδιο σκύλο της οικογένειας σε μια προσπάθεια να καλύψει το αποτρόπαιο έγκλημά του.

«Τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια φυλάκιση, αν και δεν θα φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου», λέει ο Ντέιβιντ, σε αποκλειστική συνέντευξή του στη DailyMail.

«Μια μικρή παρηγοριά είναι το γεγονός ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, την πιο άθλια φυλακή. Θα φυλακιστεί με άλλους δολοφόνους και άλλους κακοποιούς. Οι εκλεπτυσμένοι του τρόποι και το υπόβαθρο της μεσαίας τάξης του δεν θα τον βοηθήσουν σε αυτή την κόλαση».

Από τη φρικτή μέρα του περασμένου Μαΐου, όταν η Καρολάιν δολοφονήθηκε, η Λυδία ήταν η μοναδική πηγή παρηγοριάς για τον γεννημένο στο Λίβερπουλ 79χρονο Ντέιβιντ, συνταξιούχο μηχανικό, και την 58χρονη Σούζαν, που τώρα τη μεγαλώνουν στο σπίτι τους στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε και η Καρολάιν.

Οι παππούδες της σκοπεύουν, όσο είναι δυνατόν, να εξαλείψουν τον Αναγνωστόπουλο από τη ζωή της Λυδίας.

Θα αλλάξω το επίθετό της για να μην έχει καμία σχέση με τον Αναγνωστόπουλο

«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσει στο νηπιαγωγείο του νησιού, στο ίδιο σχολείο που φοιτούσε η μητέρα της», λέει ο Ντέιβιντ.

«Ωστόσο, πριν από αυτό, θα αλλάξω το επώνυμό της σε Κράουτς (το επώνυμο της μητέρας της) για να μην συνδεθεί ποτέ με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα διασφαλίσω επίσης ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του».

Ωστόσο, η αλήθεια δεν μπορεί να σβήσει και ο ίδιος ετοιμάζεται για την ημέρα που θα πρέπει να πει στην εγγονή του τα γεγονότα για τον θάνατο της μητέρας της.

«Κάποια μέρα, η Λυδί θα ρωτήσει πού είναι η μητέρα της. Είναι μια μέρα που φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει και οι υπεκφυγές γύρω από το θέμα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει την αλήθεια, οπότε είναι πολύ καλύτερο να τη μάθει από τους αγαπημένους παππούδες της παρά να ενώνει λίγο-λίγο τα κομμάτια», μου λέει.

Εν τω μεταξύ, η Λυδιά- 11 μηνών όταν η μητέρα της δολοφονήθηκε και τώρα σχεδόν δύο ετών- παραμένει μια γλυκόπικρη ευλογία: τα πάντα γύρω της θυμίζουν στον Ντέιβιντ την κόρη που έχασε.

«Η φυσική ομοιότητα της Λυδίας με τη μητέρα της είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα σκοτεινά μάτια που έχω δει ποτέ, που κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως η Καρολάιν κληρονόμησε τα μάτια της από τη μητέρα της.

«Κάθε φορά που κάθομαι και παρακολουθώ τη Λυδία να παίζει, με χτυπάει ένας πόνος θλίψης καθώς βλέπω τη μητέρα της σε κάθε κίνηση και χειρονομία που κάνει. Με στεναχωρεί τόσο πολύ που η Καρολάιν δεν θα έχει ποτέ τη χαρά που έφερε στη Σούζαν και σε εμένα όταν ήταν σε εκείνη την ηλικία».

«Η Λυδία φλυαρεί συνεχώς, σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά. Κοιμάται στο παλιό δωμάτιο της Καρολάιν στην κούνια της. Δυστυχώς, αρνείται αποφασιστικά να κοιμηθεί μόνη, έτσι η Σούζαν κοιμάται στο δωμάτιο μαζί της στο παλιό κρεβάτι της Καρολάιν».

Ο Μπάμπης έπαιρνε τα χρήματα που στέλναμε στην Καρολάιν

Ο Ντέιβιντ είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος που τα 1.000 ευρώ που έστελναν στην κόρη τους κάθε μήνα ο σύζυγός της τα ιδιοποιούσε. «Φαίνεται ότι ο Μπάμπης δεν άφησε ποτέ την Καρολάιν να έχει χρήματα», λέει ο David.

«Στις σπάνιες περιπτώσεις που συναντούσε τους φίλους της, έπρεπε να πάρει ένα ταξί που οδηγούσε ο φίλος του, έτσι ώστε να μην χρειαζόταν να πληρώσει και εκείνος να ξέρει πού βρισκόταν. Όταν ερχόταν η ώρα να γυρίσει σπίτι, την έπαιρνε πάλι το ίδιο ταξί».

«Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι μέχρι τη μέρα που σκοτώθηκε, της έστελνα 750 ευρώ το μήνα και η Σούζαν της έστελνε 250 ευρώ το μήνα, για να έχει λίγη ανεξαρτησία».

«Δεν δούλευε, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να μη ζητάει χρήματα από τον άντρα της».

«Ο ίδιος μάλιστα ιδιοποιήθηκε τα 70.000 ευρώ που της στείλαμε η Σούζαν και εγώ για να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει ένα σπίτι. Είμαι αποφασισμένος να ανακτήσω αυτό το ποσό καθώς ανήκει δικαιωματικά στη Λυδία».

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ