LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|05
2022
08:33

Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά - «Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»

«Είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό» - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της μητέρας του 6χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών μετά την αρπαγή ενός 6χρονου αγοριού από την περιοχή της Κηφισιάς, το βράδυ της Τρίτης. 
 
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του παιδιού όλα συνέβησαν στις 20:40 το βράδυ της Τρίτης όταν «στο σπίτι του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και το άρπαξε από το σπίτι του». Όπως περιέγραψε ο ίδιος «το παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, πήγε να δει ποιος είναι και τότε το άρπαξαν».
 
Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και οι συνοριακές αρχές «γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό».
 
Όπως είπε στο ΟΡΕΝ ο δικηγόρος της μητέρας του 6χρονου «δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες. Από τα γειτονικά ακίνητα όμως υπάρχει υλικό. Η πληροφορία είναι ότι υπήρχε βαν, ότι υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας έως 45 ετών και η έρευνα προχωράει. Ο δράστης ήταν λίγο πιο παχύς και με ύψος 1,80μ.».
 
 
Ερωτηθείς για τον πατέρα του 6χρονου ο δικηγόρος είπε ότι «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας, είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για τα μεταξύ τους δικαστικά θέματα για την επιμέλεια του παιδιού. Υπήρξε έντονη διαμάχη για το αν θα πρέπει να μείνει το παιδί στην Ελλάδα».
 
Κατά την άποψή του τέλος για το πού θα πρέπει να κινηθούν οι έρευνες είπε ότι «προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αυτό, αλλά δεν πρέπει να αποκλείονται πιθανότητες για να μην μειώνουμε το φάσμα των ερευνών».
 
Το Αmber Alert με αφορμή την εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από την Κηφισιά σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

email:[email protected]».

amberalert12
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ