LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|05
2022
10:36

Ο Πούτιν στήνει… δυναστεία και ετοιμάζεται να δώσει το «δαχτυλίδι» του κόμματος στην κόρη του

Τι αποκαλύπτει δίκτυο στο Telegram για τα σχέδια διαδοχής του που ετοιμάζει ο Ρώσος πρόεδρος - Πρόκειται για την Κατερίνα Τιχάνοβα που ζει τον έρωτά της με έναν… Ζελένσκι

Με τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου να επιμένουν, η πληροφορία για την ανάθεση πολιτικού ρόλου σε μία από τις δύο κόρες του ενισχύει τη φημολογία για το μέλλον του Βλαντίμιρ Πούτιν στην εξουσία. Σιωπηλές ως προς τα ΜΜΕ και διακριτικές ως προς τη δημόσια εικόνα τους, οι δύο κόρες του Πούτιν ζουν στο περιθώριο της δημοσιότητας. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον.
 
Το κανάλι General SVR στο Telegram και αναμεταδίδει η Daily Mail το οποίο ισχυρίζεται ότι ότι έχει αξιόπιστες μέσα στο περιβάλλον του Ρώσου προέδρου, ανέφερε ότι Κατερίνα Τιχόνοβα, η μικρότερη από τις δύο κόρες του, θα μπορούσε γίνει επικεφαλής της «Ενωμένης Ρωσίας», του κόμματος του Πούτιν. Η Τιχάνοβα υπενθυμίζεται πως είχε γίνει γνωστή το τελευταίο διάστημα καθώς η ίδια ζει τον έρωτά της με έναν... Ζελένσκι!  
 
Η Κατερίνα Τιχόνοβα ζει τον έρωτά της με τον 52χρονο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη δύο ετών. Ο σύντροφός της, Ιγκόρ Ζελένσκι και όχι Βολοντίμιρ είναι διακεκριμένος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και κορυφαίος σκηνοθέτης. Μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας. Όπως αποκαλύπτει έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου «IStories» και του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», o αγαπημένος της Τιχόνοβα δεν φαίνεται να έχει συγγενική σχέση με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
 
Υποστηρίζει ακόμη ότι γύρω από τον Πούτιν, που είναι άρρωστος εδώ και καιρό από καρκίνο και Πάρκινσον, έχει αρχίσει μια συζήτηση για τη διαδοχή. «Ο κύκλος των εμπίστων του άρχισε να ξανασυζητά την ανάγκη μιας προσωπικότητας κοινής αποδοχής από την ελίτ για την ηγεσία της Ενωμένης Ρωσίας, που θα ενώσει και θα εγγυηθεί το status quo και στη συνέχεια την εξουσία», αναφέρει το κανάλι.
 
H υποψηφιότητα της Κατερίνας Τιχόνοβα «για την αρχηγία του κόμματος συζητείται και πάλι ενεργά. Και πρέπει να πω ότι πρόσφατα, όλα τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα στο περιβάλλον του Πούτιν υποστηρίζουν την ιδέα αυτή», υποστήριξε το General SVR, στο οποίο κινεί τα νήματα ένας αντιστράτηγος με επαφές στο Κρεμλίνο, γνωστός με το ψευδώνυμο Βίκτορ Μιχαήλοβιτς. Η ίδια πρόταση στα τέλη του περασμένου χρόνου δεν είχε συγκεντρώσει τη συναίνεση όλων, αλλά «τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει και ο πόλεμος, που είναι σε εξέλιξη εδώ και τρεις μήνες, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και την απαίτηση της ελίτ για μια σαφή κατανόηση του μέλλοντός της χωρίς τον Πούτιν», αναφέρει. 
 
Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο Πούτιν δεν θα μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του, η εξουσία δεν θα περάσει στον πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, όπως προβλέπεται από το ρωσικό Σύνταγμα. Αρχικά θα αναλάβει ο 70χρονος σύμμαχος του Ρώσου προέδρου και γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ, και στη συνέχεια νέος πρόεδρος θα μπορούσε να γίνει ο 44χρονος γιος του και σημερινός υπουργός Γεωργίας, Ντμίτρι Πατρούσεφ.
 
Εν τω μεταξύ η Τιχόνοβα (που δεν είναι εκλεγμένη) θα κινεί παρασκηνιακά τα νήματα. Το κανάλι υποστηρίζει ακόμη όιτι επί του παρόντος «ο Πούτιν είναι ο μόνος εγγυητής της σταθερότητας του συστήματος». Ωστόσο αυτό και με δεδομένο ότι κυκλοφορούν πληροφορίες για την υγεία του εν τω μέσω του πολέμου, «αρχίζει να προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην ελίτ». «Όπως το βλέπει ένας στενός κύκλος ατόμων που έχουν πρόσβαση στα προεδρικά αυτιά, η Κατερίνα Τιχόνοβα είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να λειτουργήσει ως εγγυητής της σταθερότητας του καθεστώτος Πούτιν, χωρίς να είναι άμεση διάδοχός του», σημειώνεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του άμεσα. 
 
Πηγή: protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ