LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|07
2022
18:56

Κολωνός: Ανελέητος ξυλοδαρμός 18χρονου από Ρομά - Τον λήστεψαν και τον παράτησαν αιμόφυρτο

Συμμορία δέκα Ρομά ατόμων  περικύκλωσε  τον νεαρό - Αφού του άδειασαν τις τσέπες τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα

Θύμα μιας άγριας συμμορίας Ρομά ληστών έπεσε το βράδυ της Παρασκευής ένας 18χρονος στον Κολωνό.
 
Οι δέκα ληστές, περικύκλωσαν τον νεαρό και αφού του άρπαξαν ο,τι είχε και δεν ειχε πάνω του, στη συνέχεια τον πέταξαν στο οδόστρωμα και τον «έσπασαν στο ξύλο» χτυπώντας τον ανελέητα με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα.
 
Το αδιανόητο σκηνικό σημειώθηκε στις 21:30 στην οδό Χατζηαποστόλου. Το θύμα περνούσε απο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς, όταν παρατηρεί σε παρακείμενο πάρκο, μια παρέα δέκα περίεργων Ρομά ηλικίας 18-20 ετών.
 
Όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, διαισθάνθηκε τον κίνδυνο και έκανε μεταστροφή για να γλιτώσει. Όμως ήταν ήδη αργά. Οι Ρομά ληστές τον «λοκάρουν» τον ακολουθούν και λίγο πιο κάτω τον μπλοκάρουν περικυκλώνοντας τον.
 
Ο ένας από αυτούς τον διατάζει να του δώσει ό,τι είχε πάνω του, την ίδια ώρα που ένας δεύτερος βάζει τα χέρια του στην τσέπη και του αρπάζει το κινητό του τηλέφωνο και ένα πακέτο τσιγάρα. Ο 18χρονος διατηρώντας την ψυχραιμία του, είπε στους ληστες: «Εντάξει, πάρτε τα όλα. Δεν θέλω φασαρίες».
 
Και τότε οι Ρομά αντί να αποχωρήσουν, σπρώχνουν το νεαρό, τον ρίχνουν στο οδόστρωμα και στη συνέχεια πέφτοντας πάνω του, δέκα άτομα με μπουνιές και κλωτσιές τον κάνουν «μαύρο στο ξύλο» χτυπώντας τον ανελέητα στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα.
 
Αφού τον εγκαταλείπουν αιμόφυρτο, στη συνέχεια εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.
 
Την επόμενη μέρα το θύμα της άγριας επίθεσης των Ρομά ληστών, μεταβαίνει στην αστυνομία όπου καταγγέλλει το συμβάν και λαμβάνει σχετικό έγγραφο προκειμένου να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.
 
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ