LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|08
2022
13:29

Περιστέρι: Τέλος χρόνου για τον σύντροφο της 17χρονης - Πληροφορίες ότι «κρύβεται» στα βόρεια προάστια

Περίπου ένα 24ωρο μετά τον εντοπισμό της νεκρής 17χρονης στο Περιστέρι, ο σύντροφός της -και βασικός ύποπτος για τον θάνατό της καθώς τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα «μαρτυρούν» θάνατο- παραμένει άφαντος. Οι Αρχές, ωστόσο, δεν αποκλείουν να εμφανιστεί οικειοθελώς σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ειδικότερα, τα ίχνη του χάθηκαν περίπου τη στιγμή που εντοπίστηκε το πτώμα της 17χρονης στο διαμέρισμά της, με τους συγκάτοικους και φίλους του να έχουν καταθέσει ότι «πήρε μια βαλίτσα» και έφυγε, χωρίς να τους πει πού θα πάει ή τον λόγο που φεύγει.

Πλέον, οι αστυνομικές Αρχές έχουν «χτενίσει» το κέντρο και τα δυτικά προάστια της Αττικής, ωστόσο, δεν έχουν εντοπίσει τον άνδρα, ο οποίος φαίνεται πως κρύβεται σε σπίτι φιλικού του προσώπου στα βόρεια προάστια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία δεν αποκλείει ο σύντροφος της 17χρονης να προσέλθει μόνος του σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει.

Εξετάζεται το σενάριο να του είχε ζητήσει να χωρίσουν

Θυελλώδης φαίνεται πως ήταν η σχέση μεταξύ της 17χρονης και του 21χρονου συντρόφου της με αρκετούς καυγάδες και συχνούς κάτι που ήξεραν συγγενείς και φίλοι της κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες που ανέφερε στο OPEN η Ελευθερία Σπυράκη, η αστυνομία εξετάζει το σενάριο η κοπέλα να του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος να εξοργίστηκε.

Τι λέει ο πατέρας της 17χρονης

Ο πατέρας της 17χρονης, μίλησε για την απώλεια της κόρης του, τονίζοντας πως έμαθε λεπτομέρειες για το περιστατικό, όταν του έστειλε μήνυμα η άλλη κόρη του. Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας της ανήλικης, ανέφερε πως δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από την σχέση που διατηρούσε με έναν 21χρονο άνδρα. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφος της. Εγώ σοκαρίστηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Την άφησε νεκρή για πολλές ώρες

Σύμφωνα με το Star, η 17χρονη, εντοπίστηκε στο κρεβάτι της, ημίγυμνη. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γεώργιο Ντιλέρνια, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκικαρό πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά, κάτι που δείχνει ότι ο δράστης έβαλε το χέρι στο πρόσωπο της 17χρονης και πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της.

Παράλληλα ο ιατροδικαστής εντόπισε μελανιές στο δεξί χέρι της 17χρονης, πιθανότητα από τα δάχτυλα του δράστη, απόδειξη ότι το κορίτσι αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο του μέχρι τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία επικαλείται στοιχεία από τη ΓΑΔΑ, κάποιοι μάρτυρες έχουν αναφέρει στην αστυνομία πως η 17χρονη με τον σύντροφό της είχαν συχνούς τσακωμούς.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών