LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|08
2022
10:26

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Ο 22χρονος δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει, δεν είχε αναστολές» λέει ο δικηγόρος του πατέρα του θύματος

Για ένα παραβατικό άτομο με κακοποιητική συμπεριφορά και χωρίς ηθικές αναστολές κάνει λόγο ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης από το ΠεριστέριΑνδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ για τον 22χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία της. Σημειώνεται πως ο 22χρονος, σήμερα απολογείται ενώπιον του ανακριτή και θεωρείται βέβαιη η προφυλάκισή του. Έχει ομολογήσει τις πράξεις του όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει, δεν είχε αναστολές»

«O ίδιος του ο αδελφός τον θεωρεί παραβατικό και έχει καταθέσει ενώπιον των Αρχών ότι όντως έκανε παράνομες ενέργειες, λαθρεμπόριο τσιγάρων κι άλλες έκνομες ενέργειες» τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος. «Αλλά η κακοποιητική του συμπεριφορά σε βάρος της 17χρονης αποδεικνύεται και πριν το γεγονός της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με στοιχεία βιαιότητας εναντίον της. Όμως αυτός ο άνθρωπος δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει, δεν είχε αναστολές. Αυτό το δίποδο και ανθρωπόμορφο τέρας δεν είχε ηθικές αναστολές για να τον σταματήσουν να κάνει το κακό» πρόσθεσε.

«Δυστυχώς η 17χρονη έπεσε στα χέρια του χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί. Πάλεψε για 7-8 λεπτά για τη ζωή της αλλά τελικά δεν κατάφερε να σωθεί» είπε για το άτυχο κορίτσι.

Σε ερώτηση για το εάν η οικογένεια της 17χρονης γνώριζε για τις έκνομες πράξεις του, ο δικηγόρος απάντησε ότι δεν υπήρχε ουσιαστική γνώση, αλλά οι γονείς της τη συμβούλευαν να χωρίσει γιατί είχε δείξει δείγματα ότι δεν ήταν σωστός στη συμπεριφορά του απέναντι στη 17χρονη.

«Ήθελε να τον χωρίσει, προσπαθούσε, αλλά δεν την άφηνε» είπε και εκτίμησε ότι είχε οργανώσει το έγκλημα, καθώς μπήκε στο σπίτι όταν έλειπαν οι γονείς, είχε πάρει τα ρούχα του και έφυγε με βοήθεια ομοεθνών του για να πάει στο Κιλκίς. «Όλος αυτός ο σχεδιασμός δείχνει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο» κατέληξε.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών