LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|08
2022
17:25

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας - Ομολόγησε τον φόνο και στην ανακρίτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, καθώς ομολόγησε τη γυναικοκτονία και στην ανακρίτρια. Τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του, προκαλούν αποτροπιασμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας, απολογούμενος, ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει. «Πέθανα και εγώ μαζί της» φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας του, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός καυγά όπου, όπως ισχυρίστηκε, είχε και θρησκευτικό υπόβαθρο.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να είπε στην απολογία του στην ανακρίτρια.

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το απόγευμα της 1ης Αυγούστου 2022 ξύπνησε τη Νικολέτα στις 5:30 για να πάει για δουλειά. Της ζήτησε να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του. Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν τον γάμο στην Ιταλία.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα "ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη", μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» υποστήριξε κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Τι έδειξαν τα στοιχεία του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου. Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου τέσσερα με πέντε βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη Νικολέτα μετά από καυγά που είχαν. Κατά τις δικαστικές αρχές, η μεθοδικότητα που επέδειξε μετά την αποτρόπαια πράξη του, επιβεβαιώνει πως έδρασε ψυχρά και οργανωμένα. Οι ενέργειες του δεν δηλώνουν ταραχή, συντριβή ή μετάνοια για την αποτρόπαια δολοφονία, φαίνεται να του καταλογίζει η Δικαιοσύνη.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αστυνομικών, το επίμαχο απόγευμα δεν έχασε ούτε λεπτό και αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί και να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε από τη χώρα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο 22χρονος είχε καταθέσει μία φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Στη συνέχεια ο ίδιος κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή. Στα αρχεία της υπηρεσίας ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ