LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

12|08
2022
07:43

Άρτα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας - Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του

Σκότωσε τον πεθερό του μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας 80χρονου στην Άρτα, με τον 29χρονο γαμπρό τους να φέρεται ως δράστης και να παραμένει άφαντος.

Όπως γίνεται γνωστό, ο δράστης φαίνεται πως πριν πυροβολήσει τον 80χρονο πεθερό του, πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του και κόρης του δράστη.  Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, αλλά ο 29χρονος στράφηκε έπειτα κατά του πατέρα της, πυροβολώντας τον θανάσιμα τουλάχιστον τέσσερις φορές, σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr. Το περιστατικό φαίνεται ότι έγινε ενώπιον του μικρού παιδιού τους. 

Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας περίπου δύο ετών.

Βρέθηκε το όχημα του δράστη

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά τη δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Πώς συνέβησαν όλα

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί, όμως, όλα πήραν απρόσμενη τροπή. Εκεί, ξέσπασε καυγάς και στη συνέχεια ο 29χρονος φέρεται να πήρε το όπλο και να πυροβόλησε.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του. Η γυναίκα γλίτωσε, αλλά ο πατέρας της δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο 29χρονος αναζητείται από την αστυνομία.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ