LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|08
2022
21:50

Κούγιας κατά Μπιμπίλα: Μετά τον ηθικό θάνατο του Λιγνάδη έφτασε στο σημείο να «πεθάνει» και τον Μάγγα

Νέα πυρά στον πρόεδρο του ΣΕΗ εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος με αφορμή την ανάρτηση Μπιμπίλα για τον fake θάνατο του Γιώργου Μάγγα

Θέση για την τεράστια γκάφα με τον υποτιθέμενο θάνατο του Γιώργου Μάγγα πήρε ο Αλέξης Κούγιας, με μια ανακοίνωση «φωτιά» για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Στη δήλωσή του ο ποινικολόγος αναφέρει «έφτασε στο σημείο να «πεθάνει» και τον φίλο μου» και συμπληρώνει για τον Σπύρο Μπιμπίλα με το ερώτημα: «Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Δυστυχώς ο Μπιμπίλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει. Αφού, μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατάφερε από τον απόλυτο κομπάρσο του κινηματογράφου και του θεάτρου, να γίνει ακόμη και πρωταγωνιστής διαφημίσεων, αυτή τη φορά για να παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί οι δίκες μία μία τελειώνουν και ”το παραμύθι παύει να έχει δράκο”, αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να ”πεθάνει” και τον φίλο μου τον Μάγκα.

» Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας και δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι και παρουσιαστές κυρίως, που τον παίρνουν στα σοβαρά. Περιμένω από τους χίλιους συναδέλφους του, τη συγκέντρωση υπογραφών και από την κα Ναταλί Χατζηαντωνίου, κάποιο δακρύβρεχτο άρθρο, το οποίο βεβαίως ποτέ δεν θα έλθει, γιατί τον Μάγγα δεν τον διόρισε η κα Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη».
Τι απάντησε για τον «θάνατό» του ο Μάγγας

«Δεν είναι για γέλια, το έμαθε όλος ο κόσμος, με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός» είπε νωρίτερα ο Γιώργος Μάγγας, μετά το σάλο που προκλήθηκε όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε στο Facebook ότι ο «βασιλιάς του κλαρίνου» πέθανε.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο» είπε ο Γιώργος Μάγκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα» είπε ο Γιώργος Μάγγας, εμφανώς πικραμένος για τη λανθασμένη είδηση που κυκλοφόρησε ταχύτατα.

Μιλώντας στην εκπομπή η σύζυγος του Γιώργου Μάγγα, Τζούλη, είπε πως η οικογένεια του «βασιλιά του κλαρίνου» προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη. «Μας έπαιρναν τα παιδιά μας ταραγμένα, έκλαιγαν» κατέληξε η κυρία Τζούλη. Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του Γιώργου Μάγγα, Σάκης προχώρησε χθες σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook με την οποία μάλιστα προειδοποίησε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας θα υποστεί τις συνέπειες καθώς η οικογένειά του αναστατώθηκε.

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλον τον κόσμο κ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του..ότι το δημοσίευμα που κυκλοφορεί για το ότι πέθανε ο Γιώργος Μάγγας είναι ψευδές…μας αναστάτωσε όλη την οικογένεια με το ψευδές πού κυκλοφόρησε ο κύριος Μπιμπίλας κ ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι θα έχει κ τις συνέπειες του… ευχαριστώ» έγραψε ο Σάκης Μάγγας.

Πηγή: in.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ