LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|06
2020
16:32

Ρέθυμνο: Γέμισαν με μικρές και μεγάλες χασισοφυτείες τον Μυλοπόταμο!

Με 20 ως και 230 δενδρύλλια η καθεμία

 
Σαν τα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας ξεφυτρώνουν οι χασισοφυτείες στην Κρήτη όπου, ένα 24ωρο μετά τον εντοπισμό δυο φυτειών με συνολικά 3.000 δενδρύλλια κάνναβης σε ορεινές περιοχές των Δήμων Πλατανιά και Κισσάμου στα Χανιά, βρέθηκαν άλλες... δέκα διάσπαρτες σε περιοχές του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου με τουλάχιστον 1.200 χασισόδεντρα!

Και αυτή τη φορά, η συνδρομή του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. αποδείχθηκε πολύτιμη, καθώς εντόπισε τη μια μετά την άλλη μικρές και μεγαλύτερες φυτείες κάνναβης με 20 ως και 230 δενδρύλλια η καθεμία! Ως αργά το βράδυ της Τετάρτης, οι επίγειες δυνάμεις ξερίζωναν τα χασισόδεντρα και μάζευαν διάφορα αντικείμενα που εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ωστόσο, δεν είχε γίνει κάποια σύλληψη και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κι άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά σε όλη την Επικράτεια
 
Δυο Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς σε μια δασώδη παραποτάμια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου καλλιεργούσαν 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 90 εκατοστών. Σε έρευνες που έγιναν στις κατοικίες τους κατασχέθηκαν άλλα δυο δενδρύλλια και μικροποσότητες κάνναβης.

Σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας ένας Έλληνας μετά από έρευνα στην αυλή της κατοικίας του, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 70 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 7,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
 
Τέσσερα... δίμετρα χασισόδεντρα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου στο σπίτι ενός 41χρονου σε κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων και του πέρασαν χειροπέδες. Τα δενδρύλλια ύψους ως 2,20 μέτρων κατασχέθηκαν και ο καλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Στην Χαλκιδική, συνελήφθη ένας Έλληνας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρες, ενώ κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών