LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|07
2020
11:46

Επίθεση με βιτριόλι: "Αμίλητη" ακόμα η 35χρονη - Περαιτέρω έρευνα σε κινητό και κομπιούτερ ζητά ο δικηγόρος της Ιωάννας (video)

Έκτο χειρουργείο για την άτυχη κοπέλα - Ικανοποιημένοι οι γιατροί από την κατάσταση της υγείας της

Δεν έχει τέλος ο "Γολγοθάς" που καλείται να ανέβει η 34χρονη Ιωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Την ίδια ώρα, η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει ακόμα "αμίλητη", χωρίς διάθεση να πει το παραμικρό για το γεγονός, από τις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται.

Ο συνήγορος της Ιωάννας θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

"Να ερευνηθούν όλες οι εφαρμογές στο κινητό της"

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι τη Δευτέρα θα υποβάλουν αίτημα στον ανακριτή για περαιτέρω έρευνα στο κινητό και το κομπιούτερ της κατηγορούμενης, ζητώντας μάλιστα έλεγχο όλων των εφαρμογών που είχε κατεβάσει.

"Αυτό που ζητάμε είναι να γίνει περαιτέρω έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κατηγορουμένης που έχει κατασχεθεί, καθώς και στο τηλέφωνο της σε εφαρμογές όπως είναι το Viber και άλλες αντίστοιχες για να διαπιστώσουμε αν είχε γίνει αναζήτηση μέσα από κάποιες εφαρμογές ώστε να βρει το καυστικό υγρό. Να δούμε λοιπόν αν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο δηλαδή αυτός ή αυτή που την προμήθευσε με το καυστικό υγρό".

Έκτο χειρουργείο για την Ιωάννα

Σε ένα ακόμα πολύωρο χειρουργείο, το έκτο κατά σειρά, υποβλήθηκε η Ιωάννα την Πέμπτη. Οι γιατροί κρίνουν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, θεωρούν ωστόσο ότι για να κλείσει ο πρώτος κύκλος αποκατάστασης, θα απαιτηθούν δύο-τρία ακόμα μεγάλα χειρουργεία.

Πηγή: TheToc.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ