LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|03
2021
16:23

Xαλκίδα: Η γυναίκα φύλαγε τσίλιες, ενώ ο άνδρας «άνοιγε» το σπίτι

Βρήκαν όμως μέσα την... ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή - Διαρρήξεις και στη Θήβα και την Πρέβεζα

 
Πίστευαν ότι δεν βρισκόταν κάποιος μέσα στο σπίτι στην Χαλκίδα που έβαλαν στο στόχαστρό τους και η γυναίκα έμεινε απ' έξω ως τσιλιαδόρος, ενώ ο άνδρας παραβίασε ένα παράθυρο και τρύπωσε στο εσωτερικό με σκοπό να κλέψει ό,τι θα έβρισκε. Όμως, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την ιδιοκτήτρια που έβαλε τρομοκρατημένη τις φωνές!

Το ζευγάρι των «μπουκαδόρων» τράπηκε σε φυγή, όμως η γυναίκα ειδοποίησε την Άμεση Δράση δίνοντας την περιγραφή τους και ξεκίνησαν αναζητήσεις. Μετά από λίγο, οι επίδοξοι διαρρήκτες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα δεν διέθετε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

«Σήκωσε» ξυλεία και εργαλεία από αποθήκη
 
Μεγάλη ποσότητα οικοδομικής ξυλείας και διάφορα εργολαβικά εργαλεία είχαν κάνει φτερά στις 15 Ιανουαρίου από την ανασφάλιστη αποθήκη ενός εργολάβου στη Θήβα. Στο πλαίσιο της έρευνας, η κλοπή εξιχνιάστηκε και προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Την πόρτα μιας καφετέριας στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας είχε διαρρήξει ένας άγνωστος στις 24 Φεβρουαρίου και είχε κλέψει την ταμειακή μηχανή, που είχε μέσα 100 ευρώ. Κατά την προανάκριση που διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Ζηρού, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε για την διαφυγή του.
 
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ