LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|06
2021
11:03

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο ο σύζυγος της Καρολάιν

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης κοπέλας στα Γλυκά Νερά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανατρέποντας στην ουσία όσα γνώριζαν μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη την Πέμπτη στην Αλόννησο, όπου σήμερα τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της, που βρίσκεται εκεί, για να δώσει νέα κατάθεση. Ο 32χρονος άνδρας μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο που τον μεταφέρει από το νησί.

Τα τελευταία ευρήματα

Αφορμή για την κίνηση αυτή ήταν το γεγονός πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που δίνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή στις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η μητέρα.

Η διαλεύκανση του μυστηρίου είναι θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως έπειτα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες κατά την 11η Μαΐου.

Τα νέα ευρήματα δίνουν μεταξύ άλλων απαντήσεις στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, τα άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει. 

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ