LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|06
2021
10:04

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά - Νέα στοιχεία: Μπορεί να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο;

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις στη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το πώς σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς.

Ο 33χρονος πιλότος πέρασε την Παρασκευή, ανέκφραστος και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, το κατώφλι ανακριτή και εισαγγελέα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επιπλέον, ο πιλότος κατηγορείται για δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία και την ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση στις Αρχές.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Η Αγγελική Νικολούλη για την ύπαρξη τρίτου προσώπου

Την ίδια ώρα κανείς δεν ξέρει αν θα έχουμε και νέες εξελίξεις, αν τελικά οι έρευνες θα πάρουν νέα τροπή και θα ερευνήσουν για τον ρόλο τρίτου προσώπου στην υπόθεση. Χθες, η Αγγελική Νικολούλη στο έκτακτο «Φως στο τούνελ» άφησε να εννοηθεί την εμπλοκή συνεργού.

Μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου πως είναι ο ίδιος ο δολοφόνος της συζύγου του, της Καρολάιν, η Αγγελική Νικολούλη άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκεται και ένα τρίτο πρόσωπο, ενώ επέμεινε για το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο» είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει».

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ