LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|06
2021
18:03

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα του συζυγοκτόνου στην απολογία του

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16.00 η πολύωρη απολογία του 32χρονου δολοφόνου της Καρολάιν - Τι ζήτησε στην απολογία του

Με μια συγγνώμη και δυο αιτήματα εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος πιλότος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υπέβαλε δύο αιτήματα. Με το πρώτο ζήτησε  πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.

Σύμφωνα με τις αρχές η ώρα αφαίρεσης ήταν στη 1.25 ενώ την κάρτα την πέταξε στην τουαλέτα. Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων,  φίλων και γνωστών,  προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.

Οι πληροφορίες θέλουν τον κατηγορούμενο να μην αλλάζει όσα είπε προανακριτικά, ότι δηλαδή όλα έγιναν σε μία κακιά στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθούν και οι 3 στο κρεβάτι. Άρχισε όμως ένας καβγάς ο οποίος οδήγησε σε νέα ένταση. Φέρεται μάλιστα να ζήτησε και πάλι συγγνώμη.

Τέσσερις ώρες η απολογία του

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης η απολογία του 32χρονου καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στον ανακριτή, η οποία διήρκησε τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω μεταχείρισή του.

Πολυσέλιδο υπόμνημα κατέθεσε ο 32χρονος

Νωρίτερα ο ανακριτής είχε μελετήσει το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον δικαστικό λειτουργό, μέσω του συνηγόρου του. Η απολογία ήταν πολύωρη καθώς ο 33χρονος πιλότος δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από τον 12ο ανακριτή.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος πιλότος, οδηγήθηκε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Όταν ο 32χρονος έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή, ορισμένοι από τους παριστάμενους φώναξαν προς το μέρος του: «Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή».

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του πιλότου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου, αλλά και για δύο πλημμελήματα, της ψευδούς καταγγελίας, για άλλους υπόπτους και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, στις αρχές.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/ EUROKINISSI

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ