LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|08
2021
16:24

Ελένη Ράντου: «Το να αναπνέεις τα τελευταία χρόνια μοιάζει με πρωταθλητισμό»

Κουράγιο από τις επιδόσεις των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς παίρνει η ηθοποιός Ελένη Ράντου

Σε μια της ανάρτηση η ηθοποιός Ελένη Ράντου σχολίασε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τις φωτιές, τον καύσωνα, την πανδημία, αλλά και τους αθλητές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Βλέποντας όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός της σειράς «Ζακέτα να πάρεις» της ΕΡΤ έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη στους Έλληνες πρωταθλητές από τους οποίους - όπως έγραψε - παίρνει κουράγιο.

«Μέσα σε αυτή την αποπνικτική ατμόσφαιρα από πυρκαγιές, καύσωνα, covid, αβοήθητους ανθρώπους, μια ανάσα κουράγιου η προσπάθεια των αθλητών στους δέκτες, μπροστά στα άδεια καθίσματα, να δίνουν κουράγιο υπέρβασης και αντοχής», έγραψε αρχικά η Ελένη Ράντου, στη λεζάντα.

«Από εκεί αντλώ κουράγιο αυτό το καλοκαίρι. Το να αναπνέεις έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια μοιάζει με πρωταθλητισμό», κατέληξε στην ανάρτησή της.

Ελένη Ράντου: Όταν πλακώνουν οι φοβίες, πλακώνουν όλες μαζί

Καλεσμένη σε παλαιότερη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου (07/05) η δημοφιλής ηθοποιός είχε αναφέρει: «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη. Με φόβησε τότε πολύ, γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι. Αλλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι ήταν πολύ χρήσιμη εμπειρία. Τυχαία συναντηθήκαμε με μία στιχουργό και μου είχε πει "είναι στοιχείο ωριμότητας η κατάθλιψη, μην τη φοβάσαι". Αυτά που μου δίδαξε η κατάθλιψη, αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο, μού έμαθε τα πιο σοφά πράγματα για τον εαυτό μου.

Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Είμαι αγοραφοβική. Όταν πλακώνουν οι φοβίες, πλακώνουν όλες μαζί. Πέρασα φάση να μην μπορώ να είμαι μαζί με πάνω από 3 άτομα. Ήμουν σε μια καθιστική διαμαρτυρία σε ανοικτό χώρο και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και είπα "δεν θα μπορώ ούτε αυτό να κάνω να πηγαίνω σε πορείες"» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελένη Ράντου.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών