LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|09
2021
20:24

Επίθεση με βιτριόλι: «Χρειαζόταν κάποιον να τη μαζεύει» - Χείμαρρος φίλη της 36χρονης

Αποκαλύψεις για την 36χρονη κατηγορούμενη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, κάνουν πρόσωπα που είχαν στενές σχέσεις μαζί της.

Νέα στοιχεία για την 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μία φίλη της κατηγορούμενης αλλά και μία πρώην συνάδελφος της, μίλησαν στο Mega και αναφέρθηκαν στο παρελθόν της, αλλά και σε συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Αρχικά, η φίλη της 36χρονης γνώριζε ότι η καθ’ ομολογίαν δράστης επισκεπτόταν συχνά χαρτορίχτρες για να μάθει το μέλλον, καθώς «κολλούσε το μυαλό της».

«Δεν θέλω το κακό της, αλλά… “κόλλαγε” το κεφάλι της. Αν είχε ανθρώπους δίπλα της, να τη συμβουλέψουν, να της βάλουν μια φωνή και να τη συνεφέρουν, συνερχόταν. Αν τώρα, “κόλλησε” το κεφάλι της με την Ιωάννα και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα της να της ενισχύσουνε την ιδέα… ε “μπούκωσε” το κεφάλι της και το έκανε. Συνήθως “μπούκωνε”, αλλά βασανιζόταν η ίδια», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «μου είχε πει ότι πήγαινε στην χαρτορίχτρα και το είχαμε συζητήσει. Της έπαιρνε 50 ευρώ την επίσκεψη. Έλεγε ότι είναι μια μεγάλη γυναίκα, η οποία είναι πολύ καλή στο να ρίχνει τα ταρώ. Ξέρω μάλιστα, ότι είχε πάει και παλιότερα για να ρωτήσει και για κάποιο συγγενικό της πρόσωπο, όχι μόνο για τους άνδρες που ενδιαφερόταν. Τα μαντζούνια δεν τα ξέρω καθόλου. Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα. Τώρα, τι της έκανε αυτή η γριά με την άμμο από την πυραμίδα… τι να πω;».

Επίσης, η φίλη της 36χρονης τόνισε πως η κατηγορούμενη έκανε πάντα αυτό που είχε στο μυαλό της, χωρίς να μπορεί κάποιος να την μεταπείσει εύκολα για το αντίθετο.

«Όσο κάναμε παρέα, περίπου τέσσερα χρόνια, γιατί κάναμε καλή παρέα, ήταν ένας καλός άνθρωπος που έτρεχε πάντα να βοηθήσει, όπου υπήρχε ανάγκη. Τέτοιες συμπεριφορές, εμένα προσωπικά δε μου είχε βγάλει. Ίσως γιατί ήμουν λίγο πιο αυστηρή με αυτά τα ζητήματα, ίσως γιατί της φώναζα μερικές φορές και τη μάλωνα για να είναι πιο λογική, να μη σκέφτεται πράγματα που δεν ισχύουν. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος λειτουργούσε καθαρά, με αυτό που είχε βάλει στο κεφάλι της», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος»

Πρώην συνάδελφος της 36χρονης μίλησε στο Mega και σημείωσε πως η καθ’ ομολογίαν δράστος εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρεία και θεωρούνταν ιδανική υπάλληλος.

Συγκεκριμένα αναλάμβανε τις «δύσκολες» περιπτώσεις, πιέζοντας ασφυκτικά τους πελάτες, ενώ δε δίσταζε να τους προσβάλλει για να πετύχει τον στόχο της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πρώην συνάδελφο, μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος παρά τις αντιδράσεις των ανθρώπων που χρωστούσαν και με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης.

Η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η κατηγορούμενη μιλούσε συχνά με μία συγκεκριμένη χαρτορίχτρα, ώστε να μάθει το μέλλον.

Σύμφωνα με το Mega, το εν λόγω μέντιουμ είχε καταδικαστεί πριν 20 χρόνια για απάτη.

Πιο αναλυτικά, τον Φεβρουάριο του 2000 η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Η γυναίκα αυτή ήταν αυτή που μιλούσε με την 36χρονη δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλι και ήταν αυτή που της μιλούσε για μάγια και για λύσεις στα αισθηματικά της προβλήματα.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ