LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|09
2021
19:52

Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριος ξυλοδαρμός φύλακα από εγκληματική σπείρα - Του έκλεψαν το κινητό για να μη ζητήσει βοήθεια

Το χρονικό της εγκληματικής επίθεσης που έστειλε στο νοσοκομείο έναν φύλακα

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ethnos.gr από τη δράση σπείρας Ρομά που τον Ιούλιο του 2019 τα μέλη της εισέβαλαν σε εταιρεία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και σάπισαν στο ξύλο τον φύλακα, υπήκοο Μπαγκλαντές, για να αρπάξουν το πόσο των 2.000 ευρώ και δύο υπολογιστές.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο οι πέντε δράστες φαίνονται να εμβολίζουν την είσοδο της επιχείρησης με το επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο και στη συνέχεια κάποιοι εξ αυτών βγαίνουν κρατώντας ξύλα στα χέρια την ώρα που συνεργοί τους έχουν ήδη ακινητοποιήσει τον άτυχο φύλακα, ο οποίος ακούγεται να ουρλιάζει από τους πόνους καθώς υποφέρει από τα χτυπήματά τους. Το θύμα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και με βάση αστυνομικές πηγές σήμερα είναι καλά στην υγεία του. Φεύγοντας οι δράστες έκλεψαν και το κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να καθυστερήσει να ζητήσει βοήθεια.

Tι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση εξιχνιάστηκε δύο χρόνια μετά από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Θεσσαλονίκης. Με βάση πληροφορίες του ethnos.gr ταυτοποιήθηκαν και οι 5 δράστες, όλοι τους Ρομά από τον διπλανό οικισμό της Αγιά Σοφίας. Οι δύο από αυτούς ήταν τότε 25 ετών, ενώ οι υπόλοιποι ηλικίας, 20, 17 και 15 ετών. Από τους πέντε κρίθηκε προφυλακιστέος ένας από τους δύο 25χρονους σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε κατά τις ίδιες πληροφορίες καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 16 ετών για βιασμό, ενώ ο ίδιος φέρεται να ήταν ο αρχηγός της σπείρας. Οι υπόλοιποι τέσσερις θα κληθούν σε απολογία το επόμενο χρονικό διάστημα. Και οι πέντε φέρονται να παραδέχτηκαν την πράξη τους.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνεται για κλεπταποδοχή και το όνομα έκτου ατόμου στο οποίο λίγο μετά την εισβολή οι δράστες πούλησαν το όχημα που χρησιμοποίησαν. Πρόκειται για αυτοκίνητο που όπως διαπιστώθηκε είχαν κλέψει από το κέντρο της πόλης το ίδιο βράδυ.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ