LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|09
2021
20:32

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Δεν έχει νόημα να ζω» - Το σημείωμα του δράστη

Ακόμη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Ρόδο, όταν ένας άνδρας δολοφόνησε την πρώην σύντροφο του στη μέση του δρόμου. Το χρονικό της δολοφονίας και το σημείωμα που άφησε ο δράσης πριν αυτοκτονήσει.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από την νέα γυναικοκτονία που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν έπεσε νεκρή μία 30χρονη εκπαιδευτικός στη μέση του δρόμου από τον πρώην σύντροφο της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας, στην περιοχή του Ροδινιού, όταν η 30χρονη εκπαιδευτικός επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της.

Λίγο παραπέρα και συγκεκριμένα περίπου 50 μέτρα μακριά, βρισκόταν ο πρώην σύντροφος της, μέσα σε ένα αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε μαζί του ακόμη ένα άτομο.

Μόλις είδε την εκπαιδευτικό, ο 40χρονος την πλησίασε, έβγαλε μία κυνηγετική καραμπίνα που είχε μαζί του και την πυροβόλησε δύο φορές στη καρδιά. Ύστερα τράπηκε σε φυγή και πήγε σπίτι του, στο συνοικισμό Θεοτόκος, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του, με το ίδιο όπλο.

6 Rodos gunaikoktonia 22 9 2021

Το αυτοκίνητο του δράστη/ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: rodiaki.gr

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό, ενώ το Mega αναφέρει πως όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη, εντόπισαν σημείωμα, όπου ανέφερε «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπαιδευτικός ήταν καθηγήτρια αγγλικών και στο παρελθόν είχε σχέση δύο μηνών με τον δράστη. Όμως λίγο καιρό μετά, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, καθώς ο 40χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά.

«Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη…»

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στη δολοφονία της 30χρονης εκπαιδευτικού.

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, σημείωσε πως «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά. Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια αγγλικών. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Έγκλημα πάθους. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουμέντος ανέφερε στο Mega, πως «η Ν... πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της και της είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος και την εκτέλεσε με δύο σφαίρες στην καρδιά. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είχε και συνεργό. Ο εν λόγω άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε παραβιαστική συμπεριφορά, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε».

Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών