LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|10
2021
21:38

Βρετανία: Τέλος τα... Μαρτίνι για την Ελισάβετ - Οι γιατροί τής απαγόρευσαν το αλκοόλ

Δημοσίευμα του Vanity Fair αναφέρει πως για λόγους υγείας οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ τής συνέστησαν να σταματήσει πλήρως την κατανάλωση αλκοόλ

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται ότι έλαβε συμβουλή από τους γιατρούς της να σταματήσει να πίνει αλκοόλ και να πίνει μονάχα σε ειδικές περιστάσεις. «Στη βασίλισσα είπαν να σταματήσει τα ποτά το βράδυ, που είναι συνήθως μαρτίνι. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνη, δεν πίνει πολύ, αλλά φαίνεται κάπως άδικο που σε αυτό το στάδιο της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μια από τις ελάχιστες απολαύσεις της» δήλωσε πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Vanity Fair.

Γράφοντας για το γεγονός, η editor του διάσημου περιοδικού, Katie Nicholl τόνισε ότι «η βασίλισσα θα αναγκαστεί να αποχωριστεί το απογευματινό της ποτό, το οποίο ήταν το μαρτίνι» και πρόσθεσε πως «αυτή η απαγόρευση είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί η βασίλισσα να μην πίνει πολύ, αλλά της έχουν μείνει μικρές απολαύσεις πια σε αυτή τη φάση της ζωής της».

Εκτός από το μαρτίνι, σύμφωνα με πηγές του παλατιού, η μητέρα του πρίγκιπα Καρόλου φέρεται ν' απολαμβάνει και ένα ποτήρι γλυκό κρασί με το δείπνο, ενώ η ξαδέλφη της, Μάργκαρετ, ανέφερε κάποτε ότι ήταν γνωστό ότι η βασίλισσα πίνει ένα ποτήρι σαμπάνια πριν κοιμηθεί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε με μπαστούνι έπειτα από 17 χρόνια

Για πρώτη φορά, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια, εμφανίστηκε κρατώντας το μπαστούνι της η βασίλισσα Ελισάβετ σε μια επίσημη εκδήλωση συνοδευόμενη από την κόρη της πριγκίπισσα Άννα. Όλα δείχνουν πως η 95χρονη μονάρχης επιστρέφει δυναμικά στις δραστηριότητες της μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου και των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Η εμφάνιση της με μπαστούνι προβλημάτισε πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης όμως που έθεσαν ερωτήματα για την υγεία της. Η Ελισάβετ παρευρέθηκε στην τελετή των Ευχαριστιών στο Αββαείο του Westminster την Τρίτη (12/10) και για την εμφάνιση της επέλεξε μονόχρωμο μπλε ρουά ταγιέρ. Την βασίλισσα συνόδευσε η 71χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Άννα, που φόρεσε ένα μωβ ταγιέρ.

Η βασίλισσα έφτασε στην εκδήλωση χρησιμοποιώντας είσοδο που ήταν πιο κοντά στην έδρα της, πιθανόν για να μην περπατήσει πολύ. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον βρετανικό Τύπο, ενισχύοντας την συζήτηση γύρω από την κατάσταση της υγείας της. Το Μπάκιγχαμ δεν δέχτηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ