LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|12
2021
13:14

Η νοσηλεύτρια που έγινε viral και δίνει μάχες με τον κορωνοϊό στις ΜΕΘ είχε περάσει από το Fame Story

Ποια είναι η Σοφία Μάντη - Η αγάπη της για το τραγούδι και τη μουσική και η φιλία της με τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο

Η Σοφία Μάντη, η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς» πριν από λίγα 24ωρα μέσα από τα social media μίλησε για τον... πόλεμο που γίνεται μέσα στα νοσηλευτικά ιδρύματα με τον κορωνοϊό.

Η ανάρτησή της κόλαφος για τα όσα βιώνει η ίδια και οι συνάδελφοί της μέσα στο νοσοκομείο όπου δίνουν καθημερινά τιτάνιες μάχες για να σώσουν ασθενείς που νοσούν βαριά με τον φονικό ιό.

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο. Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Εμβολιασμένος; Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο. 4 ναι. Οι υπόλοιποι μάντεψε. Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε. Ετών 74. Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν’ αντέξεις (γιατί λιώνεις στην κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση, δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα, δεν πίστευα ότι υπάρχει. Αλήθεια; Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες; Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγώ μας και πώς βλέπουμε τα πράγματα. Εδώ Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω. Διψάω. Φοβάμαι μαμά», έγραψε στο Facebook.

Η 39χρονη ανέφερε στην ανάρτησή της πως δέχτηκε και κακόβουλα σχόλια, ακόμη και για τον τρόπο με τον οποίο φορά την σχολή της κατά τη διάρκεια της βάρδιας της στο νοσοκομείο.

Ποια είναι η Σοφία Μάντη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ζωή της Σοφίας Μάντη όπου εκτός από τη νοσηλευτική λατρεύει τη μουσική και το τραγούδι. Μάλιστα η νοσηλεύτρια πριν από 15 χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story.

sofia-manti-3

«Πριν από 15 χρόνια προσπάθησα να πάω στο Fame Story. Θυμάμαι ότι έφτασα στους 50 με συμμετοχή 1.300 ατόμων. Από εκεί και πέρα, όπως μου ανέφεραν εκ των υστέρων φίλοι στο χώρο, απαιτούνταν άλλα πράγματα για να μπεις στη δεκάδα. Μετράγαν αν θες περισσότερο οι προσωπικές γνωριμίες, οι εταιρίες που ήθελαν να περάσουν νέους καλλιτέχνες τους και πολλά ακόμη. Μέσα από αυτή την εποικοδομητική όμως διαδικασία συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι άνθρωπος των διαγωνισμών», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η Σοφία Μάντη η οποία ωστόσο συνέχισε να ασχολείται με το τραγούδι.

Η Σοφία Μάντη είναι και τραγουδίστρια

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε από την παιδική ηλικία των 7 ετών όταν η Σοφία Μάντη έπιασε στα χέρια της την πρώτη της κιθάρα ενώ οι μελωδίες που της κέντριζαν την προσοχή ήταν από διαχρονικά τραγούδια μιας άλλης εποχής. Η Σοφία Μάντη δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με το τραγούδι ενώ κυκλοφόρησε τον δικό της δίσκο με τίτλο «Απόφαση».


Η φιλία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο

Τον Ιανουάριο του 2020 η Σοφία Μάντη είχε μιλήσει στην ιστοσελίδα Flash όπου και είχε αποκαλύψει την φιλία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο αλλά και τον τελευταίο της διάλογο λίγες ώρες πριν τον θάνατό του.

Η τραγουδίστρια-νοσηλεύτρια είχε αναφέρει ότι το τελευταίο απόγευμα, μια μέρα πριν πεθάνει ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος ήταν μαζί και μιλούσαν για τον Ολυμπιακό: «Μιλούσαμε πολύ για τον Ολυμπιακό αυτή η ομάδα ήταν η αγάπη του. Κάθε Κυριακή βράδυ βλέπαμε τον Ολυμπιακό και το μόνο που θέλαμε ήταν να κερδίζει η ομάδα τίποτα άλλο», είχε δηλώσει η Σοφία Μάντη.

sofia-manti-5

Και είχε προσθέσει για τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Μιλούσαμε ώρες ατελείωτες για τα τραγούδια του. Ένα μεσημέρι μου λέει μικρή, έλα λίγο μέσα στο σαλόνι θέλω κάτι να ακούσεις κάτι που ετοιμάζω με τον Σταμάτη Κραουνάκη… Όταν έφτασε στο τραγούδι “Όταν έχω εσένα”, πραγματικά ένιωσα ρίγος, συγκινήθηκα, νομίζω ότι έκλαψα κιόλας Είχα γουρλώσει τα μάτια μου και ήταν και το τραγούδι που έγινε τεράστια επιτυχία».

Τι είπε για την ανάρτησή της που έγινε viral

Η Σοφία Μάντη μίλησε στο Mega για τις εμπειρίες της στη διάρκεια της πανδημίας. «Εννοείται ότι δεν το περίμενα απλά είναι αλήθειες που κατά καιρούς γράφω. Δεν πίστευα ότι μία ανάρτηση των πέντε λεπτών, ήταν μόλις είχα βγει με την στολή, πραγματικά έσταζα και έγραψα ακριβώς αυτό που βίωσα», δήλωσε η κ. Μαντή για τον «χαμό» που προκάλεσε η ανάρτησή της.

«Δεν υπάρχει γιατρειά και ελπίδα, αν νέοι άνθρωποι της ηλικίας μου δεν βάζουνε μυαλό, ο άλλος είναι 170 κιλά και λέει δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί. Ρε άνθρωπε του λέω είσαι σε ομάδα υψηλού κίνδυνού. "Μακάρι να βγω ζωντανός, μακάρι" με παρακαλούσε. Του λέω "από εμένα εξαρτάται; Από εσάς εξαρτάται. Όλοι" του λέω "και οι πέντε είστε ανεμβολίαστοι, περιμένατε τι;" τους λέω», αναφέρει η νοσηλεύτρια.

Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ