LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|12
2021
22:18

Γιώργος Τράγκας: Έξαλλος με τον γιατρό του ο συνεργάτης του - «Δεν μπορώ να επιτρέψω αυτό που γίνεται»

«Ο κ. Ζούπας τέτοια μέρα δεν τιμά τον νεκρό φίλο πρώην ασθενή του». Οργισμένος ο συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα.

Οι σημερινές (14/12) δηλώσεις του προσωπικού ιατρού του Γιώργου Τράγκα, Χρήστου Ζούπα, προκάλεσαν αγανάκτηση στον στενό συνεργάτη του δημοσιογράφου, Πάρι Κουρτζίδη.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο παθολόγος-διαβητολόγος Χρηστος Ζούπας μίλησε για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα από τον νέο κορονοϊό, το γεγονός ότι δεν είχε εμβολιαστεί, και άλλες λεπτομέρειες από την υπόθεση.

«Παρότι οι ώρες δεν είναι για πολλά… Δεν μπορώ να επιτρέψω αυτό που γίνεται… Ο κ. Ζούπας τέτοια μέρα δεν τιμά τον νεκρό φίλο πρώην ασθενή του, δηλώνοντας ανακρίβειες. Δεν υπήρχε παρέα δημοσιογράφων δίπλα του που είναι ανεμβολίαστοι. Ίσα-ίσα εμβολιασμένος τον κόλλησε. #ΤΡΑΓΚΑΣ», έγραψε o κ. Κουρτζίδης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Τον εκλιπαρούσα, όχι τον παρακαλούσα» να κάνει το εμβόλιο για την Covid-19, δήλωσε νωρίτερα ο Δρ. Ζούπας.

«Αν είχε εμβολιαστεί οπωσδήποτε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Απλώς έμπλεξε τόσο πολύ το μυαλό του με τόσα πολλά… Κολλήσανε όλοι μαζί, δεν κόλλησε μόνο ο Γιώργος, κόλλησε μια παρέα. Τους λέω ''ρε παιδιά σοβαρευτείτε, είστε άνθρωποι μορφωμένοι, καλλιεργημένοι, επηρεάζετε όλη την κοινωνία. Γιατί συμπεριφέρεστε απέναντι στον εαυτό σας τόσο επιπόλαια;''.

Εκεί ακριβώς ήταν που φωνάζανε ο ένας να κάνει μονοκλωνικά, ο άλλος να πάρει το ένα να πάρει το άλλο… Αυτά τα πράγματα δυστυχώς καμιά φορά σε ορισμένους ανθρώπους τόσο μορφωμένους, οι οποίοι έχουν συμβάλλει πολύ σε μία διαμόρφωση μιας κοινωνίας, επηρεάζουν αρνητικά και τον εαυτό τους.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι μια φλεγμονή ή μία λοίμωξη από τον κορονοϊό, ο οποίος απορρυθμίζει τρομερά το σάκχαρο…», προσέθεσε ο επιστήμονας.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών