LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|12
2021
14:23

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Το «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν το μεσημέρι της Πέμπτης τον δημοσιογράφο και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι (ΚΕΛΑΝ), Γιώργο Τράγκα.

Ο Γιώργος Τράγκας έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό επί 10 ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία», αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

tragas kidia2
 
tragas kidia3
 
tragas kidia5
 

Eίχε ανακοινώσει ο ίδιος στις 30 Νοεμβρίου ότι έχει νοσήσει με κορωνοϊό.

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη», έγραφε εκείνο το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Τράγκας.

Τέσσερις ημέρες, όμως, αργότερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε με τους γιατρούς να κρίνουν αρχικά ότι θα έπρεπε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για να παρακολουθείται η πορεία της υγείας του. Οι εξελίξεις, δυστυχώς, ήταν ραγδαίες καθώς λίγες ώρες αργότερα κρίθηκε ότι η νοσηλεία σε απλή κλίνη covid-19 δεν ήταν αρκετή με τους γιατρούς να αποφασίζουν την διακομιδή του σε κρεβάτι ΜΕΘ. Το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Γιώργος Τράγκας έπρεπε να διασωληνωθεί.Ο κορονοϊός, αποδείχθηκε ανυπέρβλητος αντίπαλος για τον Γιώργο Τράγκα ο οποίος σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου.

«Σήμερα έχει πεθάνει ένα μεγάλο κομμάτι μέσα μου. 27 χρόνια μαζί του, από τη σχολή, δεν έφυγα ποτέ μακριά του. Ήταν πολυ ξαφνικό για εμάς, ήταν δεύτερος πατέρας μου», είπε ο δημοσιογράφος Σπύρος Νάννος.
 
" data-ratio="16:9" https:="" i="" ytimg="" com="" vi="" ucb0ckrn2ne="" hqdefault="" jpg="" quot=""> 
Με θερμά λόγια για τον Γιώργο Τράγκα μίλησε και ο δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλλας.
 
 

H εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου», είτε στο Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.

Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ