LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

08|01
2022
13:37

«Είναι σαν να είμαι στη φυλακή» - Η Βοράτσοβα δίνει το κλίμα από τη δομή φιλοξενίας όπου διαμένει και ο Τζόκοβιτς

«Έχουμε παντού φρουρούς λες και περιμένουν ότι θα πηδήξω από το παράθυρο και θα αρχίσω να τρέχω για να ξεφύγω»

Το κλίμα από το ειδικά διαμορφωμένο ξενοδοχείο όπου διαμένει αναγκαστικά τόσο η ίδια όσο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε η Τσέχα τενίστρια Ρενάτα Βοράτσοβα, μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας της.

Η έμπειρη αθλήτρια, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά της είχε πάρει την ειδική βίζα της μετά από πρόσφατη νόσησή της (κάτι που ισχυρίζονται και οι δικηγόροι του Σέρβου στην έφεση που ετοιμάζουν), ανέφερε:
 
«Είμαι στο δωμάτιό μου και δεν μπορώ να πάω πουθενά. Το παράθυρό μου είναι ερμητικά κλειστό και δεν μπορώ να το ανοίξω ούτε στα πέντε εκατοστά. Υπάρχουν παντού φρουροί, ακόμη και κάτω από το παράθυρό μου, κάτι που το βρίσκω αρκετά αστείο. Ίσως νόμιζαν ότι θα πηδήξω και θα αρχίσω να τρέχω για να ξεφύγω.

Το φαγητό μου μού το φέρνουν και υπάρχει φρουρός και στον διάδρομο. Πρέπει να δίνεις αναφορά για τα πάντα. Αισθάνομαι λίγο σαν να είμαι στη φυλακή.

Όλο αυτό μου βγάζει λίγο ταινία δράσης και δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθαν σε μένα μετά από μια βδομάδα και μου είπαν, "κοίτα, οι κανόνες που ίσχυαν δεν ισχύουν πλέον". Θα ήθελα να μας αφήσουν να παίξουμε, και εμένα και τον Τζόκοβιτς. Είμαστε αθλητές και ήρθαμε εδώ για να παίξουμε τένις, όχι για να πάρουμε μέρος σε παρασκηνιακές διαμάχες».

Όσον αφορά την Ρενάτα Βοράτσοβα αναμένεται να μην υπάρξει συνέχεια στο θέμα μιας και η ίδια φαίνεται να επιζητεί την αναχώρησή της από την Αυστραλία μέσα στο σαββατοκύριακο, ενώ ο Τζόκοβιτς περιμένει το δικαστήριό του χωρίς τον προσωπικό του σεφ και την δυνατότητα να προπονείται, αφού τα συγκεκριμένα αιτήματά του δεν έγιναν αποδεκτά από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου μεταναστών. 
 
Πηγή: protothema.gr 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών