Ο 46χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο, πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ο 46χρονος, ο οποίος παραδόθηκε χθες, Δευτέρα, στην αστυνομία η οποία τον αναζητούσε εδώ και ημέρες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, «δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημία». Επιχείρησε να εξηγήσει και την αντίδρασή του όταν είδε τη 40χρονη μέσα σε λίμνη αίματος λέγοντας στους αστυνομικούς ότι «όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

Η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ η κόρη του 48χρονου δράστη τον πήρε τηλέφωνο και αφού του είπε ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛΑΣ στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη μετά τον ξυλοδαρμό

Μάχη για τη ζωή της εξακολουθεί να δίνει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η 40χρονη γυναίκα.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία μεταφέρθηκε είναι, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ότι αν οι γιατροί δεν είχαν την πληροφορία ότι πρόκειται για θύμα ξυλοδαρμού, θα υπέθεταν ότι η γυναίκα έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Η 40χρονη γυναίκα νοσηλεύεται για τρίτη μέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου εξαιτίας των βίαιων χτυπημάτων που της επέφερε ο 48χρονος σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να είναι αθλητής πολεμικών τεχνών, και συγκεκριμένα του τζούντο μέσα στο διαμέρισμά τους, στην οδό Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παραμένει σε τεχνητό κώμα με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

Εκτός από το κεφάλι, η γυναίκα φέρει τραύματα και σε άλλα σημεία του σώματός της, όπως στο θώρακα.

Είχε βγάλει μαχαίρι σε πρώην σύζυγό του το 2015

Στο μεταξύ, αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 48χρονο.

Όπως αποκάλυψε την Κυριακή το CNN Greece και η Μίνα Καραμήτρου, το 2015 στο Άργος, ο 48χρονος είχε ξυλοκοπήσει και είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, την οποία και πάλι άφησε αιμόφυρτη κι εξαφανίστηκε.

Πηγή: Cnn.gr