LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|01
2022
18:54

Βιασμός 24χρονης: Οι τοξικολογικές έδειξαν την ύπαρξη ουσιών που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα

Εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμότης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της κοπέλας δήλωσαν στο makthes.gr, ότι «αυτά που βρέθηκαν στον οργανισμό της, δείχνουν ότι την οδήγησαν σε νάρκωση».

Tην ίδια ώρα κατά πληροφορίες σε ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις του θύματος, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του αφού, όντως, στο αίμα της καταγγέλλουσας εντοπίστηκαν ουσίες που μπορεί να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα, ιδίως μαζί με την κατανάλωση αλκοόλ. 

Δέχεται απειλές για τη ζωή της

Αναφέρεται ότι σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε χαρακτηριστικά ο εργοδότης της 24χρονης.

«Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της» συμπλήρωσε ο ίδιος άνδρας.

Πατέρας Τοπαλούδη: Και στην Ελένη είχαν δώσει χάπι

Τρία χρόνια μετά τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο ο πατέρας της κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες. Ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι και στην κόρη του είχαν δώσει χάπια βιασμού το 2017 και η κοπέλα δεν το είπε στους γονείς της από φόβο

«Προχθές συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το αποτρόπαιο έγκλημα και τον βιασμό της Ελένης μας. Αν το συνδυάσω με τα γεγονότα της 24χρονης… Ο χρόνος δεν γιατρεύει δυστυχώς. Είναι ακόμα πιο επίπονος όσο περνάει. Κάθε τι μας θυμίζει Ελένη. Προσπαθούμε αυτόν τον πόνο να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μακριά από το δωμάτιο του μικρού μας παιδιού», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης και συνέχισε:

«Για την 24χρονη στη Θεσσαλονίκη που κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε το θάρρος και το κατήγγειλε, θα πω ότι και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια καλόπαιδα της Ρόδου, τα οποία τα έχουμε καταγγείλει. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας γιατί δυστυχώς τα κορίτσια μας και ειδικά σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται από τους γονείς τους. Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται. Δυστυχώς, ούτε και οι δύο αστυνομικοί βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει; Γιατί είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Αυτά είναι τα ροζ κυκλώματα. Και υπήρχε και συγκάλυψη των αστυνομικών. Είπαν στην Ελένη: γίνε ντέτεκτιβ και πήγαινε φέρε μας το βίντεο.

Αυτό το κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις και σε τουριστικές πόλεις», πρόσθεσε και επεσήμανε: «Δεν έχουμε χειροπιαστά στοιχεία αλλά καλό είναι να γίνει διερεύνηση προς πάσα κατεύθυνση, στο πανεπιστήμιο της Ρόδου και γενικότερα».

Θεοδωρικάκος: Ας προσέχουμε όλοι πως μεγαλώνουμε ιδίως τα αγόρια μας

«Εμπιστεύομαι την Αστυνομία ότι κάνει με επαγγελματικό και άξιο τρόπο τη δουλειά της. Θέλω να ενημερωθώ πιο συγκεκριμένα, οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται για όλους, οποίοι και αν είναι αυτοί», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ερωτηθείς για την έρευνα που έχει ξεκινήσει για κύκλωμα μαστροπείας με αφορμή το πάρτυ στο οποίο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού η 24χρονη ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «πέντε μήνες που υπηρετώ ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχω δει ότι όταν η αστυνομία είναι ελεύθερη να κάνει την δουλειά της την κάνει αποτελεσματικά και σε αυτά τα περιστατικά και σε αλλά» και πρόσθεσε:

«Ας προσέχουμε όλοι πως μεγαλώνουμε ιδίως τα αγόρια μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα τα αγόρια μας όπως και τα κορίτσια μας πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αγάπη και σεβασμός, ανδρισμός είναι να είσαι ευγενικός, να αγαπάς και να σέβεσαι μια κοπέλα και μια γυναίκα».

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ