LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|01
2022
21:27

Μήνυση 16χρονης κατά παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

«Τη θώπευσε στους μηρούς και στους γλουτούς». Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο παίκτης ριάλιτι;

Ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ένας νυν διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος κατηγορείται από ένα κορίτσι για σεξουαλική παρενόχληση.

Τον συγκεκριμένο άνδρα τον κατηγορεί μια 16χρονη, η οποία κατήγγειλε στις Ελληνικές Αρχές σεξουαλική παρενόχληση και παράλληλα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εις βάρους του κατηγορουμένου.

Αυτός ο άνθρωπος μετάσχει αυτήν τη στιγμή σε ριάλιτι που παίζεται στην ελληνική τηλεόραση και όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι αρκετά πιθανό να αποκαλύψουν πάρα πολύ γρήγορα την ταυτότητά του. Η εν λόγω μήνυση, πάντως, προς το παρόν βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης από τις εισαγγελικές Αρχές.

Η Ελληνική Αστυνομία, λοιπόν, ενδέχεται να κληθεί να επέμβει ύστερα από την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας και να φανεί και μέσω της εκπομπής που μετάσχει ο κατηγορούμενος ποια είναι η ταυτότητά του. Δυστυχώς τα συμβάντα που αφορούν σε επιθέσεις εναντίον γυναικών έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στη χώρα μας και ευτυχώς οι αποκαλύψεις πλέον διαδέχονται η μία την άλλη. Το ελληνικό #MeToo φουντώνει ολοένα και περισσότερο και η Πολιτεία πιέζεται για μέτρα και προπαντός σχετική και όχι μόνο Παιδεία.

Εν προκειμένω, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η 16χρονη κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση όταν ο φερόμενος ως θύτης την άρπαξε από την κουκούλα και τη θώπευσε στους γοφούς. Της πρότεινε, δε, να τον ακολουθήσει στο σπίτι του προκειμένου να της κάνει μασάζ.

Η έφηβη ξέφυγε, επέστρεψε στο σπίτι της, και είπε στους γονείς της όλα όσα συνέβησαν. Εν συνεχεία, γονείς και παιδί μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και κατήγγειλαν το περιστατικό. Από την πλευρά της, η Αστυνομία να επικοινώνησε μέσω τηλεφώνου με τον φερόμενο ως δράστη. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο περιστατικό και προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του.

Η δικηγόρος της 16χρονης δήλωσε στο κανάλι ότι «πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της 16χρονης, και στους γλουτούς. Της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε».

«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν», προσέθεσε ο νομικός.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών