LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|01
2022
15:28

Νέα εξέλιξη με τον παίκτη του Survivor και τη σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Αρνείται τις κατηγορίες ο παίκτης του Survivor τον οποίο έχει μηνύσει 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση.

Νέα «βόμβα» απασχολεί την κοινή γνώμη με την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης μιας ανήλικης μαθήτριας από παίκτη ριάλιτι που συμμετέχει αυτή την περίοδο στο Survivor.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα έχουν γίνει γνωστά, με το ανήλικο κορίτσι να καταγγέλλει ότι ο παίκτης προέβη σε ασελγείς πράξεις, και μάλιστα φέρεται να έχει γίνει και δεύτερη καταγγελία. Το κορίτσι μαζί με τον πατέρα της έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η δικηγόρος του παίκτη του Survivor, Ιουλία Αγγελακοπούλου, δήλωσε σήμερα στο MEGA, ότι ο εντολέας της αρνείται τα πάντα και ότι μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα της κάνει μήνυση:

«Ο εντολέας μου μού ζήτησε να δηλώσω έναντι όλων ότι μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας και σε όποιον διαδίδει ψεύδη για το πρόσωπό του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια».

«Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

Και συμπλήρωσε:

«Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δνε ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

Όπως είπε χθες η δικηγόρος της κοπέλας, Μαρία Γαλλιού στον Alpha:

«Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης παθούσας, τότε ηλικίας 16 ετών καθώς και θωπείες στους γλουτούς της. Οι χειρονομίες αυτές συνοδεύτηκαν και με προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς της ζήτησε να τη συνοδεύσει και να τον συντροφεύσει στην οικία του. Όταν η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως να αποδεχθεί την πρόταση, το συμβάν έληξε. Πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της ακριβώς το περιστατικό και κατήγγειλε αμέσως το συμβάν».

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ