LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|01
2022
18:55

Αργυρούπολη: Μετέτρεψε παιδικό σταθμό σε... μπουζουξίδικο με μουσική και καλλιτέχνες

Έφοδο στο παράνομο νυχτερινό κέντρο πραγματοποίησαν ΟΠΚΕ και ΔΙΜΕΑ - Πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλαν στον ιδιοκτήτη, καθώς και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών - Γνωστό cafe club λειτουργούσε παρά την απαγόρευση και στο Μικρολίμανο

Ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού στα νοτια προάστια τον μετέτρεψε σε κρυφό μπουζουξίδικο με δυνατή μουσική και λουλούδια! Όμως, φρένο στα… φιλόδοξα και έκνομα, επιχειρηματικά του σχέδια, έβαλε τα ξημερώματα της Κυριακης η ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης, οπου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ σε μια συντονισμένη επιχείρηση, πραγματοποίησαν έφοδο στο παράνομο νυχτερινό κέντρο και έδωσαν τέλος στο πάρτι που είχε στηθεί με λαικά και λουλούδια.

Η έφοδος έγινε, πρώτες πρωινές ώρες. Μετά από έρευνα και αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην ΔΙΜΕΑ, εντοπίστηκαν, στην περιοχή της Αργυρούπολης κατάστημα (παιδότοπος) στον όροφο του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος διασκέδασης με μουσική και καλλιτέχνες. Οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου από τον ισόγειο χώρο αυτού που ήταν σκοτεινός ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί και κατοπιν ανεβαιναν στο όροφο (πατάρι) όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά, λουλούδια κλπ.

Το κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ και με την συνδρομή ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής εισήλθε στον ανωτέρω χώρο, διαπίστωσε την λειτουργία του και προέβη στον καταλογισμό των κυρώσεων που προβλέπονται ήτοι στον μεν ιδιοκτήτη του παιδοτοπου διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, στο δε προσωπικό και πελάτες διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης COVID-19.

Την ίδια ώρα, πρωινές ώρες της Κυριακής 23/1 από έτερο κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ στην περιοχή του Μικρολιμανου Πειραιά κατελήφθη γνωστό cafe club της περιοχής να λειτουργεί με χρήση μουσικής κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων. Στην επιχείρηση επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15ημερη αναστολή λειτουργίας της. Οι έλεγχοι της υπηρεσίας συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.

Ο προεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικης κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, επισημαίνει στο protothema.gr πως «Στα όρια της γελοιότητας, όσα σκαρφίζονται κάποιοι για να αποκομίσουν προφανώς κέρδος εκμεταλευόμενοι τις απαγορεύσεις εξαιτίας της πανδημίας, όμως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα ούτε οι Έλληνες αστυνομικοί που αγωνίζονται να προστατέψουν τον έλληνα πολίτη απο το έγκλημα αλλά και απο την διάδοση της πανδημίας».

Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ