LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

31|01
2022
09:24

Bιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δύο νέες καταγγελίες για εμπλεκόμενο πρόσωπο -Σήμερα οι τοξικολογικές

Δύο νέες καταγγελίες που αφορούν σε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης έχουν φτάσει στα γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η πρώτη φέρεται να έγινε από γυναίκα που ζει στην Αθήνα και η οποία φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Η κοπέλα πήγε, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια, συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η δεύτερη καταγγελία στην οποία ονοματίζεται το ίδιο πρόσωπο φέρεται να αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2017 όταν ο εμπλεκόμενος στην καταγγελία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα φέρεται να κάλεσε 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί. Όπως ανέφερε η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο. Η κοπέλα τού ζήτησε εξηγήσεις, δεν τις πήρε, και πήρε μια φίλη της να πάει να την πάρει. Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν θέλει να πάει στις Αρχές, γιατί δε θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.

Σήμερα οι τοξικολογικές της 24χρονης από την Βέρνη

Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης επικοινώνησε με το Εργαστήριο του ΑΠΘ και ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα από τα ούρα της 24χρονης θα αποσταλούν μέσω mail τη Δευτέρα. Όπως ανέφεραν ιατροδικαστικές πηγές του ΑΠΘ αν και αρχικά τα αποτελέσματα από τη Βέρνη θα έφταναν την Παρασκευή, οι Ελβετοί ενημέρωσαν πως αυτά δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμα.

Στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Στη Βέρνη εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί η ποσότητα αλκοόλης αλλά κυρίως για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ