LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|02
2022
11:39

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο 23χρονος φερόμενος δράστης - Ανθρωποκυνηγητό για συνεργούς

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε, ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν από τους πιο σκληρούς χούλιγκανς, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δίκη, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί. Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές,  μέσα από μαρτυρίες και κάμερες από τον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους αυτουργούς της δολοφονίας. Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ακόμα ατόμων.

Ο κατηγορούμενος έφτασε αμίλητος στο δικαστήριο όπου τον αποδοκίμασαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί.

Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος

Στο μεταξύ, επιμένει ο 23χρονος που φέρεται ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη να αρνείται τα πάντα.  Χθες (2/2) φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».

Σοκαριστικά είναι και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας: Το βίντεο - ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη και τους δύο ακόμα φίλους του στην Χαριλάου αποκαλύπτει τη βιαιότητα των δραστών. Ο δολοφόνος έχει συλληφθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σε βάρος του είναι ακράδαντα.

Είχε μαχαιρώσει ξανά και εκκρεμεί σε βάρος του δίκη από το 2019

Ο 23χρονος συλληφθείς μόνο άγνωστος δεν είναι στις αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με το OPEN, σε βάρος του εκκρεμεί δίκη από το 2019, οπότε και είχε διαπράξει παρόμοιο έγκλημα στην ίδια μάλιστα περιοχή. Και τότε είχε μαχαιρώσει κάποιον στη μέση του δρόμου, το θύμα τραυματίστηκε, όμως δεν έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με το MEGA, ο ίδιος είχε συμμετοχή και στα επεισόδια που είχαν διεξαχθεί ανάμεσα σε χούλιγκαν στο τελικό κυπέλλου στον Βόλο το 2017. Ο 23χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και έχει προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Τ. Θεοδωρικάκος: «Να βρεθούν όλοι οι ένοχοι της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη»

«Είναι θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συνεχίσει την έρευνα για το τραγικό γεγονός και να την ολοκληρώσει», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με την δολοφονία του 19χρονου ‘Αλκη και τη σύλληψη ενός από τους πρωταγωνιστές. Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η Αστυνομία «κινείται με ταχύτητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα» και θέλοντας να τονίσει το ενδιαφέρον του υπουργείου για την υπόθεση, υπενθύμισε ότι την έρευνα διενεργεί η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και πως ασχολείται προσωπικά ο γενικός επιθεωρητής αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

 
Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor