LIVE
00:00:00 ΜΜ

200 χρόνια Ελλάδα

«Αδελφοσύνη»... τόσο αληθινή μα άλλο τόσο δύσκολη λέξη- κι όμως η Ελλάδα - οι Έλληνες ποτέ δεν την ξέχασαν - ποτέ δεν την άφησαν στην άκρη ... όσα δύσκολα και να ήρθαν !

Οι Έλληνες πάντα φημίζονταν για την ενότητα , την αλληλεγγύη , την υπεράσπιση των αξιών και των ιδανικών τους. Οι Έλληνες , είναι αυτό που λέμε - μια να πέφτεις δυο να σηκώνεσαι - ναι , ακριβώς αυτό θα έλεγα πως είναι!

Μετράμε 200 χρόνια από την κήρυξη του απελευθερωτικού αγώνα . 200 χρόνια από την έναρξη της ελευθερίας - της ειρήνης - της ελπίδας - της εξέλιξης . Κατά την διάρκεια αυτών των 200 χρόνων - η Ελλάδα βίωσε πολέμους - παγκόσμιους και εμφύλιους -  οι Έλληνες βίωσαν ξεριζωμούς - γεννήθηκαν τα χρόνια της δικτατορίας, της κατοχής, της ανισότητας - όμως η Δημοκρατία ξανά επέστρεψε στον τόπο γέννησης της - οι Έλληνες έζησαν γεμάτα και καλά χρόνια στην μεταπολίτευση - οι νέες γενιές μπορεί να μην βίωσαν πολέμους - βίωσαν  όμως οικονομική κρίση, ενώ την τελευταία χρόνια αυτών των δυο αιώνων βιώνουμε την στέρηση της ελευθερίας μας -για χάρη  του κοινού και ανεκτίμητου αγαθού - την υγεία μας.

Η Ελλάδα πάντα ήταν πηγή πολιτισμού από τα αρχαία χρόνια. Παρά τις κακουχίες δεν έπαψε να γεννά ανθρώπους που χάραξαν ανεξίτηλη πορεία - που άφησαν ιστορία - πολιτισμό - αξίες και ιδανικά.

Σπουδαίοι ποιητές - συγγραφείς - στιχουργοί - τραγουδοποιοί φέρουν ελληνική ταυτότητα. Κάνοντας εμάς σήμερα περήφανους για τον πολιτισμό μας.

Υπήρξαν και σπουδαίοι πολιτικοί που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία της Ελλάδας . Με την προσφορά τους και την ανάγκη να δουν μια προοδευτική χώρα αποτέλεσαν κομμάτι της αλλαγής.

Είμαστε σήμερα εδώ να τιμήσουμε τους ήρωες της Ελλάδας ! Αυτούς που στάθηκαν άξιοι και ικανοί να υπερασπιστούν τα ιδανικά και τις αρχές τους !

Για όλα αυτά που πέρασε και περνάει η Ελλαδα μας - είμαστε εδώ να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο . Το χρωστάμε στους ήρωες αυτης της χωρας αλλά και στους εαυτούς μας.

Ενωμένοι οι Έλληνες πάντα ήταν ανίκητοι ! Αδελφοσύνη λοιπόν μεταξύ μας ! Να τολμάμε και να αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά μας, για τα δικαιώματα μας . Μην ξεχνάμε «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ -ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - γιατί και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

Χαρά Αλτούνη
Στέλεχος Ν.Ε Ηλείας Κινήματος Αλλαγής / ΠΑΣΟΚ
Στέλεχος  Κινήματος Αλλαγής

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ