LIVE
00:00:00 ΜΜ

Πούτιν, Πουτινολάγνοι και Μπαιντενολάγνοι…

Πούτιν, Πουτινολάγνοι και Μπαιντενολάγνοι…

Συντετριμμένος από  την τραγωδία, συγκλονισμένος από τι μπορεί να επακολουθήσει και αηδιασμένος από την δημοσιογραφία στην Χώρα μου ,εκτός 2-3 εξαιρέσεων , νιώθω την ανάγκη να πω 2 πράγματα που  ξέρω,  επειδή τα έζησα .

Η ΡΩΣΙΑ μετά την ήττα ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ και την γελοιοδέστατη περίοδο ΓΙΕΛΤΣΙΝ ήταν μια χώρα πλήρους εξευτελισμού.

Για να επισκεφτείς την Μόσχα, έπρεπε να πληρώνεις προστασία σε κάποια από τις συμμορίες, οι οποίες έδρευαν στα σαλόνια των Ξενοδοχείων.

Οι τεράστιες Επιστημονικές ανακαλύψεις αυτού του Λαού ,πουλιόντουσαν (1994) έναντι πινακίου φακής στους “δρόμους “!

Εκπληκτικές Βιοχημικές και Ηλεκτρονικές ανακαλύψεις , φάρμακα, συσκευές (βραχιόλια) αυτόματης ρύθμισης σακχάρου, λέιζερ εγχειρήσεων στα μάτια, κινητή τηλεφωνία με θαλάσσιες εξέδρες και όχι κεραίες στα σπίτια, συστήματα Ηλεκτρονικού πολέμου, Πλουτώνιο, ολόκληροι φάκελοι με λεπτομερή σχέδια μαχητικών αεροπλάνων και ότι άλλο τράβαγε η καρδιά σου, δυστυχώς, ενώ παράλληλα το Ρούβλι ήταν το πιο αναξιόπιστο νόμισμα στον κόσμο.

Έτσι πολλά εξ’ αυτών, “μεταφέρθηκαν” σε άλλες χώρες (Αμερική, ΙΡΑΝ, ΚΙΝΑ κ.λ.π.) και αυτός ο Λαός πεινούσε.

Ο ΠΟΥΤΙΝ εκλέχτηκε και μάζεψε τα αμάζευτα, έφερε πίσω μεγάλο μέρος του πλούτου που είχαν αρπάξει οι γνωστοί επιτήδειοι, έσωσε την χώρα του και της έδωσε πάλι την σημαντική θέση στον Κόσμο που κατέχει σήμερα.

Εξεδίωξε του Συμμορίτες, οι οποίοι βρήκαν “πρόθυμοι φιλοξενία” στην Αμερική και την Ευρώπη κατά κύριο λόγο,  επένδυσε δε στην αγροτική και Επιστημονική ανάπτυξη της χώρας του τεράστια ποσά,  με αποτέλεσμα, σε λίγο η ΡΩΣΙΑ να παράγει δικές της ντομάτες και φράουλες διότι στήνει τεράστια συστήματα παραγωγής τους, μέσω υδροπονικών θερμοκηπίων κ.λ.π.

Η NOVARTIS και η κάθε NOVARTIS, δεν μπορεί να κάνει τα παιχνίδια της στην ΡΩΣΙΑ, όπως τα κάνει στο Δυτικό “πολιτισμένο κόσμο”.

Ο ΠΟΥΤΙΝ είναι εκλεγμένος απόλυτος Μονάρχης και τώρα βάφει τα χέρια του με αίμα αθώων, τα γεγονότα όμως δεν προέκυψαν ξαφνικά.

Ο στόχος των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ για την εξασθένηση της θέσης του και της χώρας του, δεν είναι σημερινά.

Ξεκίνησαν από το 2010, κορυφώθηκαν με την πορτοκαλί επανάσταση, συνέχισαν με την εκκλησία της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ η οποία αποσχίστηκε από το Πατριαρχείο της ΡΩΣΙΑΣ και πήγε Κωνσταντινούπολη μεριά (εδώ η ΙΕΡΑ μας ΣΥΝΟΔΟΣ, έπαιξε τον ρόλο της, διαβάστε τα πρακτικά της ανάλογης συνεδρίασης) και τέλος έπεσαν οι μάσκες και άρχισε το πανηγύρι ένταξης στον ΝΑΤΟ, μη λαμβάνοντας υπόψη το προηγούμενο της ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΟΣΕΤΙΑ).

Το τραγικό είναι ότι ακόμη και πριν λίγες ημέρες, με το στρατό του ΠΟΥΤΙΝ στα σύνορα ,στην προχθεσινή διάσκεψη για την ασφάλεια, ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ συνέχισε να ζητά την ένταξη του στο ΝΑΤΟ, ενώ θα μπορούσε να πει το θέμα θεωρείται λήξαν ή το αφήνουμε να το ξανασυζητήσουμε στο μέλλον.

Τραγωδία είναι το αίμα που χύνεται στους δρόμους, τραγωδία είναι η αθλιότητα των υποκινητών τέτοιων γεγονότων, οι οποίοι μετά σφυρίζουν αδιάφορα, τραγωδία είναι η παντελής έλλειψη Ηγεσίας στην Ευρώπη (ούτε Μιτεράν, ούτε Μπράντ, ούτε Πάλμε, ούτε καν Θάτσερ).

Τραγωδία είναι και αυτό που συμβαίνει γύρω μας , σε μια χώρα με απίστευτα αποθέματα φυσικού αερίου να το εισάγεις πανάκριβο και να κάνεις δηλώσεις για επιδόματα ενεργειακής ακρίβειας.

Το παραπάνω κείμενο είναι προσπάθεια συμβολής στην αλήθεια των γεγονότων και όχι προσπάθεια αγιοποίησης του ΠΟΥΤΙΝ, ο οποίος, επειδή είναι ίδιος με τους διώκτες του χρησιμοποιεί και αυτός τα ίδια όπλα με αυτούς.

Αργύρης Σαλπέας
Οικονομολόγος

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών