LIVE
00:00:00 ΜΜ

Οικονομική ασφυξία σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Σε οριστικό και αμετάκλητο lockdown, οδηγεί επιχειρήσεις αλλά και νοικοκυριά το νέα κύμα ακρίβειας που φέρει την σφραγίδα της σημερινής κυβέρνησης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του φαίνεται να παρατηρούν εκ του μακρόθεν το κύμα ακρίβειας που πλήττει ήδη εδώ και μήνες την ελληνική οικονομία.
Φαίνεται ωστόσο ότι δεν αντιλαμβάνονται ότι η νέα οικονομική κρίση θα σημάνει το οριστικό τέλος της μικρομεσαίας τάξης και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, οδηγώντας στην απόλυτη φτωχοποίηση χιλιάδες συμπολίτες μας.
Με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες η κυβέρνηση υπόσχεται στήριξη των αδυνάτων, μία στήριξη ωστόσο που μένει μόνο στα λόγια καθώς τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν ότι εν μέσω πανδημίας οι έλληνες κατάφεραν να κάνουν αποταμιεύσεις!
Η ενεργειακή κρίση, η αύξηση στις τιμές των ειδών ευρείας κατανάλωσης, έχουν οδυνηρό αντίκτυπο σε καταναλωτές και μικρομεσαίους επαγγελματίες. 
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εθελοτυφλεί, αρνούμενη την σκληρή πραγματικότητα. Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη καμπή της Ελληνικής Οικονομίας θα πρέπει να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης του συνόλου των καταναλωτών αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που σήμερα, μετά από δύο σχεδόν χρόνια συνεχόμενων lockdown, στενάζουν κάτω από την ασφυκτική οικονομική πίεση που έχει δημιουργηθεί.
Εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα τότε πολύ σύντομα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα καταρρεύσουν οριστικά και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κληθεί να διανέμει δελτία συσσιτίων, προκειμένου να στηρίξει τους πολίτες τούτης της χώρας.
Απαιτούμε να ληφθούν μέτρα άμεσα πριν οδηγηθούν σε οικονομική ασφυξία πολίτες και επαγγελματίες. Φλεβοτομος Παναγιώτης συντονιστής ΝΕ Σύριζα ΠΣ Ηλείας 

Παναγιώτης Φλεβοτομος
Συντονιστής ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ηλείας

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ