LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

15|05
2022
12:49

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισαν 40.000 έως τις 12 το μεσημέρι - Η εικόνα στη Δυτ. Ελλάδα

Για «πολύ μεγάλη» προσέλευση που παρατηρείται στα εκλογικά τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε όλη την Ελλάδα, κάνουν λόγο πληροφορίες πηγών της Κουμουνδούρου, αναφέροντας ότι τις πρώτες ώρες, έως τις 12 το μεσημέρι, έχουν ήδη ψηφίσει 40.000 πολίτες. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με βάση την έως τώρα συμμετοχή, αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος, θα υπερβεί δηλαδή τα 100.000 μέλη. Κατά τις ίδιες πηγές «το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα, είναι ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες, είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», ενώ κάνουν λόγο για μαζική προσέλευση τόσο στην περιφέρεια όσο και στο κέντρο της Αθήνας.

Σταθερή ροή προσέλευσης των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα της Δυτικής Ελλάδας

Υπάρχει μία σταθερή ροή προσέλευσης των ψηφοφόρων, σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα εκλογικά τμήματα που λειτουργούν και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η προσέλευση στις κάλπες έχει ξεκινήσει ομαλά και συνεχίζεται χωρίς προβλήματα σε όλες τις περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας.

Μάλιστα σε εκλογικά τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας τελείωσαν, σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι αιτήσεις εγγραφής νέων μελών και αποστέλλονται νέες.

Στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λειτουργούν 48 εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα 46 τμήματα για την εκλογή προέδρου και μελών της κεντρικής επιτροπής και άλλα 50 νέων μελών για την εκλογή προέδρου.

Ειδικότερα, στην Αχαΐα, λειτουργούν 15 εκλογικά κέντρα, 21 τμήματα για εκλογή προέδρου και μελών της κεντρικής επιτροπής και άλλα 19 νέων μελών για την εκλογή προέδρου.

Στην Αιτωλοακαρνανία, λειτουργούν 23 εκλογικά κέντρα, 18 τμήματα για εκλογή προέδρου και μελών της κεντρικής επιτροπής και 21 νέων μελών για την εκλογή προέδρου.

Στην Ηλεία, λειτουργούν 10 εκλογικά κέντρα, 7 τμήματα για εκλογή προέδρου και μελών της κεντρικής επιτροπής και 10 νέων μελών για την εκλογή προέδρου.

Με αυξημένη συμμετοχή και στην Ηλεία

Τέσσερις και πλέον ώρες από την έναρξη της διαδικασίας, η προσέλευση είναι μεγάλη και στην Ηλεία. Οι ψηφοφόροι έχουν μια συνεχή ροή σε μεγάλο αριθμό και δίνουν το στίγμα της συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ekloges suriza pirgos 2

ekloges suriza pirgos 3

ekloges suriza pirgos 4

ekloges suriza pirgos 5

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών