LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|05
2022
20:20

Καλαματιανός: Η μεγάλη συμμετοχή έστειλε ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους για τη μαζική και ενθουσιώδη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της 15ης Μαΐου.

Θέλω να συγχαρώ τις εθελόντριες και τους εθελοντές στις εφορευτικές επιτροπές που διασφάλισαν την εξαιρετικά πετυχημένη και αδιάβλητη ψηφιακή διαδικασία.

Τον Ιούλιο του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ αριθμούσε 31.000 μέλη. Σήμερα ξεπερνά τις 172.000!

Με την αυθόρμητη και συνειδητή παρουσία τους, όλοι αυτοί οι χιλιάδες προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής.

Αποφάσισαν να επιστρέψουν πίσω το λογαριασμό σε αυτούς που έχουν κάνει την καθημερινότητά τους εφιάλτη. Που ζουν στο δικό τους μικρόκοσμο, αποκομμένοι και απομονωμένοι από την ίδια την κοινωνία, τις ανάγκες και τα προβλήματά της. Που είναι υπεύθυνοι για την τεράστια ακρίβεια που συνθλίβει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Έστειλαν πίσω το λογαριασμό σε μια ανεπαρκή και επικίνδυνη κυβέρνηση, που στερείται εξ ολοκλήρου πολιτικών επιλογών κοινωνικής δικαιοσύνης, ενίσχυσης και ενδυνάμωσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Και το έκαναν με τρόπο εμφατικό και δυναμικό. 

Επέλεξαν να συμπορευθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατέστησαν σαφές ότι είναι η μονή πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την προοπτική και να βοηθήσει την κοινωνία να παραμείνει όρθια. Που μπορεί να υλοποιήσει την προοδευτική διακυβέρνηση, διορθώνοντας και αποκαθιστώντας αδικίες, αμβλύνοντας ανισότητες, στηρίζοντας τους πολλούς που υποφέρουν και βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Στις 15 Μαΐου οι Ηλείες και οι Ηλείοι συμμετείχαν δυναμικά στη σπουδαία αυτή πολιτική διαδικασία, εμπιστεύθηκαν και συντάχθηκαν  με τον Αλέξη Τσίπρα. Έδωσαν τις απαντήσεις τους για τις καταστροφικές κυβερνητικές επιλογές, που έχουν οδηγήσει σε περιθωριοποίηση, οπισθοδρόμηση και υποβάθμιση τον τόπο μας. Για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα που απομακρύνονται, για τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία μας, για τις καθυστερήσεις, το τεράστιο κόστος και τα διόδια στο «Πάτρα-Πύργος» κ.α. Από χθες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ηλεία τετραπλασίασε τα μέλη του, τη δύναμή του, έχοντας πλέον 2.500 ενεργούς συνοδοιπόρους και συνεχίζει δυναμικά.

Οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες, με τη μεγάλη συμμετοχή τους, μετασχηματίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σ’ ένα σύγχρονο και ελκτικό κόμμα.  Σ’ ένα κόμμα, στο οποίο τα μέλη του έχουν λόγο και ρόλο.

Με ισχυρή και ενεργή παρουσία σε κάθε κοινωνική ομάδα. Στους εργαζόμενους και στους επαγγελματίες, στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους, στους συνταξιούχους και στους ανέργους. Με διείσδυση στα ζωντανά και ενεργά κύτταρα της κοινωνίας μας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους συλλόγους, τα σωματεία, τις ενώσεις, τα επιμελητήρια. Με τη νέα γενιά να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είναι μόνο ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, αλλά την εντάσσει ουσιαστικά μέσα στη λειτουργία του. Τα 172.000 εγγεγραμμένα μέλη του εγγυώνται την εξωστρέφειά του, συνδιαμορφώνουν και δρομολογούν τις εξελίξεις, για μια νέα νικηφόρα πορεία που σηματοδοτεί την επιστροφή της ελπίδας και της αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία. 

Σύντομα θα τον εμπιστευθεί ξανά ο ελληνικός λαός για να δώσει τις απαραίτητες λύσεις και απαντήσεις στα πολυεπίπεδα προβλήματα και αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση. Και θα το πράξει αυτό με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, τον πολιτικό αρχηγό που αποδεδειγμένα βρίσκεται συνέχεια κοντά στις Ηλείες και τους Ηλείους.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ