LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|05
2022
21:49

Δενδροφύτευση από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου στη Σπιάτζα

Μια δράση με πολλαπλά οφέλη

Δενδροφύτευση πραγματοποίησε στο δασάκι της Σπιάτζας το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου την Πέμπτη 12 Μαΐου με τη συνεργασία του Δασαρχείου Πύργου. Στη δράση συμμετείχαν εκπαιδευόμενοι/ες του Β΄ κύκλου, η Διευθύντρια κ. Νίκη Μπουροπούλου, ο Υποδιευθυντής κ. Βασίλειος Καρβουνιάρης, εκπαιδευτές/τριες του σχολείου κα. Διαμαντοπούλου Βασιλική και Γιαννακοπούλου Βασιλική καθώς και ο Δασάρχης κ. Παναγιώτης Λάττας και υπάλληλοι του Δασαρχείου.

Αρχικά οι εκπαιδευόμενοι/ες του ΣΔΕ φύτεψαν, με την επίβλεψη του προσωπικού του Δασαρχείου, πικροδάφνες, χαρουπιές, ευκάλυπτους και άλλα δένδρα. Στη συνέχεια ο Δασάρχης κ. Παναγιώτης Λάττας παρουσίασε στους/στις εκπαιδευόμενους/ες τα χαρακτηριστικά του δάσους της Σπιάτζας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται ώστε να γίνει πραγματικά ένας τόπος αναψυχής και ήπιας άθλησης, τον οποίο θα απολαμβάνει όλη η πόλη του Πύργου.

sde dentrofuteusi 2

Η ομάδα του ΣΔΕ Πύργου είχε την ευκαιρία να βιώσει την ξεκούραση και τη γαλήνη που προσφέρει η επαφή με τη φύση, ακόμα και ύστερα από μια κουραστική ημέρα, κάνοντας ένα μεγάλο περίπατο μέσα στο δάσος. Έτσι όλοι συνειδητοποίησαν πόσο αναγκαίο είναι να ενταχθούν τέτοιου είδους δραστηριότητες στην καθημερινότητα και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δασάκι της Σπιάτζας. Τέλος, οι εκπαιδευόμενοι/ες δεσμεύτηκαν να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το πρόγραμμα για την αναδάσωση των καμένων περιοχών του νομού μας και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το Δασαρχείο για το φθινόπωρο.

Το Σ.Δ.Ε. Πύργου είναι Δημόσιο σχολείο με δωρεάν φοίτηση και υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το σχολείο απευθύνεται σε ενηλίκους όπου μετά από φοίτηση δύο χρόνων μόνο, παίρνουν Απολυτήριο Γυμνασίου.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών