LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|05
2022
09:23

Πύργος: Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχαν τόσο οι εν ενεργεία αστυνομικοί όσο και οι απόστρατοι, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης.

"Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, το Τοπικό Παράρτημα Ηλείας και την Ένωση Αποστράτων. Είναι η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία της ένωσής μας και σκοπός είναι να πραγματοποιούμε δύο κάθε χρόνο τόσο στην πόλη του Πύργου όσο και στην πόλη της Αμαλιάδας" είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Γρηγόρης Κατσώλης. "Οι αστυνομικοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και μέσα από αυτές τις κινήσεις προσπαθούμε να προβάλλουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που παρά το γεγονός ότι εργάζονται προέρχονται και προσφέρουν το αίμα τους, μέσα από μία ολιγόλεπτη και ανώδυνη διαδικασία, προσφέρουν το μεγαλύτερο δώρο στον συνάνθρωπο. Την ίδια τη ζωή! Θα ήθελα να ευχαριστήσω επιπλέον και την διευθύντρια αιμοδοσίας την κα Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη. Ευελπιστούμε στο μέλλον να γίνει θεσμός, να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και να υπάρξει και μία αγαστή συνεργασία με το Γ.Ν. Πύργου. Οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας, προκειμένου να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία" κατέληξε ο κ. Κατσώλης.

Η προϊσταμένη του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου,  Έλσα Ζαχαριαδάκη "... η πρώτη αιμοδοσία σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας βοηθάει ο κόσμος εδώ, οι υπάλληλοι και όλο το προσωπικό της αστυνομίας έρχονται δίνουν αυτό το πολύτιμο αγαθό, το αίμα μας, το οποίο βοηθάει τους ασθενείς του νομού μας να ζήσουν καλύτερα, να πάρουν γρηγορότερα το εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ όπως επίσης και τους διοργανωτές και ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία βοήθειας. Είμαστε πάντα εδώ και καλούμε τον κόσμο στις επόμενες αιμοδοσίες όπως επίσης μπορεί να έρχεται και στο νοσοκομείο πρωινά ωράρια και κάποια απογεύματα προκειμένου να στηρίξουν τον τόπο μας με την βοήθεια τους".

aimodosia astun 2

aimodosia astun 3

aimodosia astun 4

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ