LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|05
2022
09:05

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση του 16χρονου Γιάννη από τα Καβάσιλα

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και χαμόγελα αισιοδοξίας πλημμύρισαν την οικογένειά του μικρού Γιάννη από τα Καβάσιλα, που πλέον έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει μέχρι το Βερολίνο, προκειμένου να υποβληθεί στο απαραίτητο όπως αναφέρουν οι γιατροί χειρουργείο για την πορεία της υγείας του. Μέσω του Facebook ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Παιδική Χαρά” προέβη σε αυτή την ανακοίνωση, καθώς όλο αυτό το διάστημα, πλήθος κόσμου, από το υστέρημά του συνεισέφερε προκειμένου να βοηθήσει τον μικρό Γιάννη να κερδίσει το στοίχημα με τη ζωή. Τώρα πια οι ευχές όλων είναι η επέμβαση που πρόκειται να γίνει στο CHA-RITE, στο κεφάλι του παιδιού να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία…
 
Όπως αναφέρει το φιλανθρωπικό σωματείο "Παιδική Χαρά" "... με μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ΜΑΖΙ σας φτάσαμε στο στόχο για να μεταβεί ο Γιάννης στο Βερολίνο για το κρίσιμο χειρουργείο !!!
 
Στην αρχή φαινόταν δύσκολο να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό που απαιτούνταν προκειμένου ο 16χρονος Γιάννης να συνεχίσει να δίνει τη μεγάλη μάχη για να κερδίσει μια καλύτερη ζωή. Για ακόμη μια φορά όμως η ανθρωπιά έκανε ένα μικρό θαύμα, και σε σύντομο διάστημα συγκεντρώθηκε το ποσό χάρη στην αλληλεγγύη όλων σας !!!
 
Η επέμβαση που πρέπει να πραγματοποιηθεί στο CHARITE θα γίνει στο κεφαλάκι του παιδιού και θα συμβάλει καθοριστικά στην αποκατάσταση του, όπως δήλωσε και ο γιατρός που είχε αναλάβει το πρώτο χειρουργείο στον εγκέφαλο.
 
Σήμερα ο Γιάννης αναρρώνει από μια μικροεπέμβαση που έκανε στα δαχτυλάκια του ποδιού και αναμένει να είναι σε θέση να ταξιδέψει για Βερολίνο. Ένα ευχαριστώ για όλους εσάς , τους φίλους της Παιδικής Χαράς που για ακόμη μια φορά καταφέραμε όλοι μαζί να στηρίξουμε έναν ήρωα της ζωής που μας χρειάζεται και να δώσουμε ΧΑΡΑ σε όλη την οικογένεια του !
 
Όπως χαρακτηριστικά θέλει η οικογένεια να σας μεταφέρουμε : «Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρατε, η οποία είναι ήδη αρκετή για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα".

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών