LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|05
2022
08:34

Εγκαινιάστηκε η 20η Πανηλειακή Ανθοκομική έκθεση στην Αμαλιάδα

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών πραγματοποιείται φέτος η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση στην Αμαλιάδα. Τα εγκαίνια της 20ης διοργάνωση τελέστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον χώρο που αναδείχθηκε ο θεσμός, στην πλατεία Μπελογιάννη. Τον αγιασμό τέλεσε ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος με τον Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο Σπανόπουλο και τον π. Αλέξιο Αναγνωστόπουλο, ενώ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρή Βασιλόπουλο και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι “… αυτή η ανθοκομική έκθεση μας μεταφέρει σε άλλες εποχές και άλλους χρόνους. Στον παράδεισο. Που εκεί ο άνθρωπος γευόταν τα πάντα και ήταν χαρούμενος κι ευτυχισμένος. Εύχομαι αυτή η έκθεση να συνεχίσετε πάντοτε για να δίνεται μία ξεχωριστή εικόνα στη ζωή των ανθρώπων και να μπορούν να ζουν ευτυχισμένοι”.

Ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην διοργάνωση του τότε και του σήμερα. “Πριν πολλά χρόνια που μίλησα σαν δήμαρχος πιο κάτω από αυτή την πλατεία είπα ότι θέλω να φέρουμε το χρώμα και το άρωμα των λουλουδιών σε αυτή την πόλη. Πέρασαν κάποια άγονα χρόνια και επανερχόμαστε σε αυτή την πλατεία για να επαναφέρουμε, να αποκαταστήσουμε και να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο αυτή την εκδήλωση. Την γιορτή των λουλουδιών. Μακάρι να την κάνουμε και Ανθεστήρια από του χρόνου με άρματα. Εγώ έχω μία πρώτη πριγκίπισσα που θα προτείνω του χρόνου να ανέβει. Μετά ας γίνουν καλλιστεία και ας ανέβουν οι ομορφότερες και οι καλύτερες στα άρματα. Είμαστε στην πόλη της καρδιάς μας στην Αμαλιάδα και θέλω να ζήσουμε αυτό τον παλμό έτσι όπως ξεκινάει με τα λουλούδια, ευχαριστώντας όλους τους εκθέτες που είναι σήμερα και ελπίζουμε του χρόνου να είναι και περισσότεροι” κατέληξε ο κ. Λυμπέρης.

anthokomiki 2

anthokomiki 3

anthokomiki 4

anthokomiki 5

anthokomiki 6

anthokomiki 7

anthokomiki 8

anthokomiki 9

anthokomiki 10

anthokomiki 11

anthokomiki 12

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ