LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|06
2022
17:14

Δήμος Πύργου: Συναυλία με τους Stavento και βράβευση του Πανηλειακού με μηνύματα ζωής στις 15/06

Διπλή μεγάλη γιορτή ετοιμάζει ο Δήμος Πύργου την Τετάρτη 15/6/2022 στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το δημοφιλές συγκρότημα Stavento με την Ήβη Αδάμου θα εμφανιστεί σε μια φαντασμαγορική συναυλία για να γιορταστεί η λήξη της σχολικής χρονιάς, ενώ λίγο νωρίτερα ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος θα βραβεύσει όλο το δυναμικό του Πανηλειακού για την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Στο ενδιάμεσο διάστημα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη θα κάνουν μια σύντομη ενημέρωση και θα στείλουν μηνύματα ζωής.

Συναυλία για όλα τα παιδιά

Με τον πιο ρυθμικό και μουσικό τρόπο θα γιορτάσει ο Δήμος Πύργου μαζί με όλα τα παιδιά της πόλης, τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς. Μαζί με τον ΔΟΠΠ και το Τμήμα Παιδείας διοργανώνουν μια ξεχωριστή συναυλία με τους Stavento και την Ήβη Αδάμου την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 21.00 στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

“Σαν έρθει η μέρα”, “Δικό μου”, “Να σου τραγουδώ” και το δυναμικό ντουέτο «Για σένα» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια, αλλά και πολλές άλλες προσωπικές επιτυχίες, που θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους σε ένα μοναδικό πάρτι.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών και με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πύργου.

stavento adamou pirgos 2

Η άνοδος επιβραβεύεται

Όπως είναι γνωστό, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα σε όλο τον αγώνα που έδωσε ο Πανηλειακός για την άνοδό του. Ο πολυπόθητος στόχος της ιστορικής ομάδας επετεύχθη, σκορπίζοντας χαρά στους φιλάθλους και τους κατοίκους της πόλης. Ο κ. Αντωνακόπουλος, μισή ώρα περίπου πριν την έναρξη της συναυλίας θα καλέσει στην εξέδρα τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας για να τους βραβεύσει και να απονείμει αναμνηστικές πλακέτες, κύπελο και μετάλλια.

paniliakos sima

Μηνύματα ζωής και αλληλεγγύης

Αμέσως μετά τη βράβευση του Πανηλειακού και πριν την έναρξη της συναυλίας των Stavento-Ήβη Αδάμου, το ιατρικό δυναμικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14/6/2022), θα ενημερώσει το κοινό με στόχο την ανάδειξη του ρόλου της εθελοντικής αιμοδοσίας στη διάσωση ζωών και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ