LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|07
2022
19:09

Δήλωση Αυγερινοπούλου για την σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον οδικό άξονα «Πύργος - Καλό Νερό -Τσακώνα»

«Πραγματοποιήσαμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου μια πολύ σημαντική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με αντικείμενο την υλοποίηση του οδικού άξονα Πύργος (Ποταμός Αλφειός) - Καλό Νερό - Τσακώνα.

Η σύσκεψη αυτή ήρθε σε συνέχεια της επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την επανέναρξη της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού ως προς το τμήμα «Πάτρα – Πύργος». Κατά την σύσκεψη συζητήσαμε όλες τις διαστάσεις της κατασκευής του έργου από τον Πύργο έως το Καλό Νερό και από το Καλό Νερό έως την Τσακώνα, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών θεμάτων, μεταφέραμε τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας και δόθηκαν από την Κυβέρνηση οι απαραίτητες κατευθύνσεις για να ξεκινήσει άμεσα η επικαιροποίηση των μελετών με τελικό στόχο τη χρηματοδότηση και την επανέναρξη του έργου. Αναμένουμε την επόμενη συνάντηση κατά την οποία θα συζητήσουμε την εξέλιξη επί των μελετών αυτού του σημαντικού έργου με γνώμονα την οδική ασφάλεια και την ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου. Πρόκειται για έργο εθνικής και ευρωπαϊκής σημασίας, καθώς με την κατασκευή του Τμήματος Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα θα ολοκληρωθεί το δι-ευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών στην Πελοπόννησο. 

Καθίσταται σαφές ότι ο Νομός Ηλείας βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του έργου της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη των υποδομών του. Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά θερμά τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Άκη Σκέρτσο, τον Υφυπουργό Μεταφορών, κ. Γιώργο Καραγιάννη, τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού, κ. Θανάση Νέζη και τους Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, κ.κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και Παναγιώτη Νίκα αντιστοίχως, για το επισταμένο έργο το οποίο κάνουν για την ολοκλήρωση των υποδομών στον Νομό μας και την ιδιαίτερη βαρύτητα, την οποία αποδίδουν στην ισόρροπη ανάπτυξη της Ηλείας».

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ