LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|08
2022
14:19

Η "Φλόγα" αποχαιρετά την 4χρονη Διονυσία από τον Πύργο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» για το φευγιό της 4χρονης Διονυσίας Ροδοπούλου από τον Πύργο

"Η μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» με βαθειά θλίψη αποχαιρέτισε χθες ένα από τα παιδιά της. Τη μικρή μας Διονυσία μόλις στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών.

Αναπόφευκτα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο πόλεμος με τον καρκίνο θα εξελιχθεί.  Βρίσκονται όπλα και συμμαχίες, βρίσκονται καταφύγια και άμυνες και κάποια στιγμή η βουή του πολέμου κοπάζει. Το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται από τη δική μας δύναμη αλλά από τη δύναμη του εισβολέα.

Υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι εισβολείς, υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι καρκίνοι. Υπάρχουν περιπτώσεις ιάσιμες και μη. Σε αυτή τη μάχη δεν υπάρχουν ηττημένοι. Όλα τα παιδιά μας είναι νικητές, γιατί όλα τα παιδιά μας δίνουν τη μάχη τους με χαμόγελο, κουράγιο και γενναιότητα.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι της Φλόγας είχαμε την τύχη να βρεθούμε δίπλα στη Διονυσία για όλους τους 20 μήνες που κράτησε ο αγώνας της. Ήμασταν οι μόνοι που σταθήκαμε δίπλα της όταν ξαφνικά βρέθηκε στην Αθήνα από τον Πύργο στο κυνήγι της ίασης, ήμασταν εκεί ακόμα και την ύστατη ώρα και θα παραμείνουμε για όσο μας έχει ανάγκη η οικογένεια.

Αγαπήσαμε αυτό το παιδί που δεν χρειαζόταν πάνω από 5 λεπτά για να σου εμπνεύσει  συγκλονιστικά συναισθήματα, ένα παιδί που με το πέρασμα του αγίασε τους ξενώνες μας και εμάς τους ίδιους. Τώρα είναι ένας από τους αγγέλους που βρίσκονται στον ουρανό και πρεσβεύουν για όλους μας τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια της μικρής Διονυσίας αντί στεφάνων ζήτησε να γίνουν δωρεές στη Φλόγα και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’  αυτό καθώς στη δύσκολη στιγμή της δεν ξέχασε το δεύτερο σπίτι της.

Όλοι εμείς οι γονείς, οι εθελοντές και οι υποστηριχτές της Φλόγας αγωνιζόμαστε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο". 

floga kentrikos xenonas

Δελτίο Τύπου

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ