LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|12
2019
09:12

"Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου" και στην Ηλεία

Η πρώτη ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία πραγματοποιήθηκε χθες στο Εργατικό Κέντρο Πύργου. Στην Επιτροπή συμμετέχουν, εκτός από παλιά και νεότερα μέλη του κόμματος, στελέχη από την Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και πολλά πρόσωπα από τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο.
 
Η πλήρης σύνθεση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία θα οδηγήσει το κόμμα προς το Συνέδριο που θα διεξαχθεί την άνοιξη, θα γνωστοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, διαπιστώθηκε ότι προχωράει με πολύ καλούς ρυθμούς το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και η διεύρυνση των οργανώσεών του με εκατοντάδες νέα μέλη, ενώ καθορίστηκαν και τα επόμενα βήματα στην ίδια κατεύθυνση.
 
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι πρώην βουλευτές Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ενώ κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Γιώργος Σαϊτάς, συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και ο Μάκης Θεοφιλάτος από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην απόφαση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

"Η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ένα δημοκρατικό προσκλητήριο για να ενισχυθεί ποσοτικά και ποιοτικά η οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, να συναντηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες που τον στηρίζουν, να ανασυγκροτήσουμε τη μεγάλη προοδευτική, δημοκρατική παράταξη, με βάση τις αξίες και τα οράματα της σύγχρονης ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Απευθύνουμε προσκλητήριο συστράτευσης για ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό. Για να διευρύνουμε και να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας με τους πολίτες, να απαντήσουμε με επάρκεια και αξιοπιστία στην ακραία νεοφιλελεύθερη "κανονικότητα", στο πελατειακό "επιτελικό" κράτος της Δεξιάς.

Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας! "

saitas

Ο συντονιστής νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας Γιώργος Σαΐτάς ανέφερε ότι: «Όπως ξέρετε το τελευταίο διάστημα τα όργανα του κόμματος, διευρύνονται, έτσι λοιπόν κατ΄ αναλογία και κατ΄ αντιστοιχία με την διεύρυνση των κεντρικών οργάνων και οι Νομαρχιακές επιτροπές προβαίνουμε σε διεύρυνση με στελέχη από την Προοδευτική Συμμαχία, τον προοδευτικό χώρο και άλλες προσωπικότητες».

theofilatos

Ακολούθως ο Γεράσιμος Θεοφιλάτος μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και του οργανωτικού γραφείου, τόνισε ότι: «…Το σύνθημα είναι «ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ» είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία η οποία γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Είναι μια εν κινήσει διαδικασία η οποία έχει σαν στόχο να ανταμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον απλό κόσμο ο οποίος τον στήριξε σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις, να ακούσουμε κυρίως, να αντιληφθούμε τι γίνεται σήμερα στην εκλογική πραγματικότητα και η εκτίμησή μας είναι ότι τα πράγματα οδεύουν καλά. Μπορώ να μεταφέρω επίσης αντίστοιχο κλίμα, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, όπου κλιμάκια με τους πρώην βουλευτές, με τους νυν βουλευτές και όλο το στελεχικό δυναμικό κάνουν μια αξιοσημείωτη εξόρμηση. Ευελπιστούμε ότι οδικός χάρτης όπως έχει εξαγγελθεί και από τον πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα, προς το τρίτο συνέδριο λίγο μετά το Πάσχα θα έχει αίσιο τέλος».

suriza 2

suriza 3

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ