LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|05
2020
12:57

Ν. Φιγαλεία: Τέλος εποχής και για το ΑΤΜ

Το ''ξηλώνει'' τις επόμενες μέρες η Τράπεζα Πειραιώς - Απόφαση ΔΣ του δήμου για τη μη απομάκρυνσή του

ATM ήταν και πάει..και αυτό από τη Νέα Φιγαλεία. Σε σχετικό έγγραφο που απεστάλη πρόσφατα στο δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ενημερώνει το δήμο πως τις επόμενες μέρες πρόκειται να απομακρυνθεί το ΑΤΜ που υπάρχει στη Νέα Φιγαλεία στο πλαίσιο ανασχηματισμού των τραπεζικών συστημάτων στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε εδώ πως το ΑΤΜ στεγάζεται σε δημοτικό χώρο, με πληρωμένο ρεύμα και κοινόχρηστα ωστόσο αυτό μάλλον δεν ενδιαφέρει τη διοίκηση της τράπεζας με το σχετικό τελεσίγραφο που έστειλε.

Τελεσίγραφο που ο Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας δεν αποδέχεται και το έστειλε πίσω συνοδευόμενο από σχετική απόφαση δημοτικού συμβουλίου η οποία αναφέρει τα εξής:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την παρούσα ομόφωνη απόφασή του διαμαρτύρεται για την πρόθεση της Τράπεζας Πειραιώς να προβεί στην ενέργεια απεγκατάστασης του ΑΤΜ από το Δημοτικό Διαμέρισμα Νέας Φιγαλείας. . Εάν αυτό υλοποιηθεί θα επιφέρει ιδιαίτερη δυσαρέσκεια και προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Η Νέα Φιγαλεία απέχει 25 χιλιόμετρα από τη Ζαχάρω και αποτελεί κομβικό σημείο κίνησης του Δημοτικού Διαμερίσματος της Νέας Φιγαλείας αλλά και των οκτώ (8) γειτονικών κοινοτήτων και λόγω του ιδιαίτερου τουριστικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η περιοχή, έχει αυξημένη επισκεψιμότητα όλο το χρόνο.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα πως η πλειονότητα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής είναι ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, των οποίων η ανάγκη ευχερούς εξυπηρέτησης είναι προφανής, δεδομένου ότι τα προβλήματα υγείας, η ηλικία και το οδικό δίκτυο δυσχεραίνουν τη δυνατότητα μετάβασής τους στη Ζαχάρω για την διεκπεραίωση τραπεζικών συναλλαγών στο υποκατάστημα της Πειραιώς, που είναι το πλησιέστερο, όταν αυτές μπορούν έως τώρα να πραγματοποιούνται ευχερώς μέσω του υπάρχοντος ΑΤΜ.

Επικαλούμαστε όλους αυτούς τους λόγους προκειμένου να επανεξεταστεί η πρόθεση απομάκρυνσης του συγκεκριμένου ΑΤΜ από το εν λόγο σημείο και να εξασφαλιστεί η παραμονή του.

atm figaleia2

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ