LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|07
2020
09:23

Education Leaders Awards 2020: Η Έλενα Αναστασίου εκπαιδευτικός της χρονιάς

Μια ακόμη διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη πορεία της προϊσταμένης στο Νηπιαγωγείο Κατακόλου  Έλενας Αναστασίου, που αναδείχθηκε ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ στα Education Leaders Awards 2020. Η μεγαλύτερη όμως διάκριση για την κα Αναστασίου έχει έρθει εδώ και καιρό, και βρίσκεται στις καρδιές των μαθητών της, των παιδιών αυτών για τα οποία, στην εκπαιδευτική της δράση, δεν μένει στα προφανή αλλά προσπαθεί να ανοίξει νέους ορίζοντες σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία, να τους μιλήσει για το περιβάλλον και να θέσει τις βάσεις δημιουργώντας πολίτες για έναν καλύτερο κόσμο.

Με σύνθημα «Οι καινοτόμοι, ανοίγουν δρόμους... Οι δημιουργικοί, τους κάνουν λεωφόρους.... Οι επίμονοι και οι εργατικοί, φτάνουν σε νέες πόλεις και σταθμούς!» προχωράει μπροστά και παρασύρει μαζί της τους μικρούς μαθητές της σε ένα αισιόδοξο «αύριο».

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού Άννα Διαμαντοπούλου ύστερα από την ανακοίνωση της βράβευσης της κας Αναστασίου ανέφερε ότι:
« Ο διαγωνισμός Education Leaders Awards 2020 δείχνει τους πρωτοπόρους εκπαιδευτικούς στην  αλλαγή της εκπαίδευσης... Εκπαιδευτικοί από όλα τα σημεία της Ελλάδας, απ’ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, απέδειξαν με τη συμμετοχή τους και την κατάθεση του έργου τους τις τεράστιες δυνάμεις που έχει η χώρα μας.

Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη και η βράβευση κορυφαία αναγνώριση. Φέτος, για πρώτη φορά, καθιερώθηκαν και απονεμήθηκαν ειδικά βραβεία τόσο για διακεκριμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς όσο και για τον εκπαιδευτικό της χρονιάς. Υποψηφιότητες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να βρεθούν στο βάθρο των νικητών.

Συγκεκριμένα, Εκπαιδευτικός της Χρονιάς για το 2020 ανακηρύχθηκε η Έλενα Αναστασίου, προϊσταμένη στο Νηπιαγωγείο Κατακόλου Ηλείας, το έργο της οποίας εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, με πολλές διακρίσεις σε σχολικούς διαγωνισμούς, συμμετοχή σε καινοτόμα προγράμματα για την αειφορία και το περιβάλλον, καθώς και με έντονη δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία  και στην εκπαιδευτική κοινότητα....».

Από την πλευρά της η Έλενα Αναστασίου επεσήμανε ότι: «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την χαρά μου.... Η βράβευση μου ως Εκπαιδευτικός της Χρονιάς Πανελλαδικά, τιμά την Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηλείας, τον Δήμο Πύργου, καθώς και το Κατάκολο. Το έργο μου αναμετρήθηκε με εξαίρετους συναδέλφους τόσο στον  ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα...

Η προσφορά μου στην Εκπαίδευση,  τα καινοτόμα προγράμματα, καθώς και οι διακρίσεις τόσο σε Εθνικό, όσο και Παγκόσμιο επίπεδο, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να βρεθούν στο βάθρο των νικητών με απόφαση της κριτικής επιτροπής. Η αναγνώριση για την προσφορά μου στην εκπαίδευση, με τιμά ιδιαίτερα. Η τιμή μεγάλη και η δύναμη για να συνεχίσω ακόμη μεγαλύτερη.

Με πίστη στο όραμά μου για ένα καλύτερο αύριο, συνεχίζω δυναμικά για την δημόσια εκπαίδευση». 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ